Trainees / Young Professionals

Voor Trainees en Young Professionals hebben we speciale programma’s en netwerken. Zo kun je je goed ontwikkelen en leer je onze organisatie van hoog tot laag goed kennen.

Ons traineeship is een combinatie van techniek en management. De focus ligt op het realiseren van onze verbeterprogramma's waarmee we het beste staal voor morgen willen maken. Als trainee kom je binnen alle lagen van het bedrijf; van de werkvloer tot en met de directie.

Trainees

Als trainee volg je zowel vakinhoudelijke als persoonlijke trainingen. Er is ruime aandacht voor jouw specifieke kwaliteiten en ontwikkelpunten. We verwachten dat je doorgroeit naar een functie die het beste bij jou past en waarin je verder kunt excelleren. Ook wanneer je internationale ambities hebt is Tata Steel een goede keuze om je carrière een vliegende start te geven. Binnen Tata Steel zijn diverse doorgroeimogelijkheden; zo kun je bijvoorbeeld aan de slag op één van onze locaties in de UK. Als je internationale aspiraties verder reiken dan Europa, dan is ook India een optie.

Young Professionals

Voor onze young professionals hebben we een netwerk opgericht, genaamd de Magneet. Binnen dit netwerk kunnen trainees hun ervaringen delen en leren ze snel andere young professionals kennen die ze niet in hun directe dagelijks werk tegenkomen. Ook worden er geregeld activiteiten georganiseerd, zoals lunchlezingen, symposia, maar ook studiereizen naar landen zoals Spanje en Turkije.

Meer informatie?

Marielle Huijg
Recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Medewerkers over Tata Steel

Suzanne: "Bij het zien van de eindproducten ben ik echt Tata Steel proud"

Lees verder >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring - Cookies

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2017

Volg ons