Stage & Afstuderen

Stage lopen of afstuderen bij Tata Steel betekent meer dan je misschien voor mogelijk hield. Tata Steel heeft namelijk geen standaard opdrachten.

Jouw inzet draagt echt bij aan het realiseren van onze ambities.

Per jaar worden tweehonderd MBO-, HBO- en WO-studenten voor hun stage of afstuderen ondergedompeld in de unieke bedrijfscultuur van Tata Steel. Zij hebben gemeen dat ze weleens met eigen ogen willen zien hoe het er in een internationaal, technisch en innovatief concern aan toegaat. Die kans krijgen ze volop...

Stage- en afstudeeropdrachten vind je in alle onderdelen van ons bedrijf. Van productie tot research en marketing. En van logistiek tot product- en marktontwikkeling. We dagen je uit tot het uiterste, zodat je niet alleen veel opsteekt van ons bedrijf, maar ook ontdekt wat je zelf allemaal kunt. En dankzij de persoonlijke begeleiding kijk je straks met veel plezier terug op een bijzondere en leerzame periode.

Overzicht stageopdrachten

Overzicht stageopdrachten

Tata Steel is continu op zoek naar talentvolle studenten voor stages en afstudeeropdrachten. Kijk in ons onderstaande aanbod en solliciteer direct online.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteren voor stage- en afstudeeropdrachten bij Tata Steel is heel eenvoudig. Als je jouw opdracht hebt gevonden, dan kan je in drie stappen direct online solliciteren.

Sollicitatietips

Sollicitatietips

Tips voor succesvol solliciteren voor stage- en afstudeeropdrachten bij Tata Steel!

Jouw stagevergoeding

Jouw stagevergoeding

Leuk, je hebt nu de opdracht waar je super enthousiast over bent! Dan is het fijn om te weten dat alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een stage- of afstudeerovereenkomst.

Pas jij bij Tata Steel?

Pas jij bij Tata Steel?

Ben je benieuwd of wij bij elkaar passen? Doe dan nu de test!

Stages

Stages

Jouw stage staat bij ons altijd in het teken van je opleiding. Dat betekent dat je in de stageperiode veel kennis en ervaring opdoet.

Afstuderen

Afstuderen

Wil je bij Tata Steel afstuderen, dan vragen wij je om eerst alvast na te denken over je afstudeeropdracht.

Testimonials stagiairs

Testimonials stagiairs

Er is niemand die beter kan vertellen wat een (afstudeer)stage bij Tata Steel inhoudt dan onze eigen stagiairs.

Voor meer informatie:

Petra  Dekker

Petra Dekker
Campus recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Marielle  Huijg

Marielle Huijg
Campus recruiter
T: +31 (0) 251 494000