Verbeterprogramma Max in Maintenance

Het verbeterprogramma Max in Maintenance heeft als doel het onderhoud op een hoger niveau te krijgen. De nadruk ligt op het verminderen van de onderhoudskosten én op het verhogen van de betrouwbaarheid van onze installaties.

Over Max in Maintenance

Onderhoud staat centraal binnen elke technische organisatie! Zonder top-onderhoud kunnen er geen top-prestaties worden geleverd. Om dit top-onderhoud uit te kunnen voeren, moet Tata Steel meegaan met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Het programma Max in Maintenance (MiM) is in het leven geroepen om dit te bewerkstelligen. Het programma heeft betrekking op de gehele site en dit betekent dus een samenwerking met alle fabrieken op de site en met andere verbeterprogramma's (bijv. Cost of Liquid Steel en Customer Value) en andere afdelingen (bijv. Finance en Procurement). Er wordt gekeken naar vernieuwende werkwijzen in het onderhoud (o.a. Smart Maintenance) en er wordt daarbij onder meer inspiratie gehaald uit de Formule 1 en Max Verstappen en zijn team.

Jouw rol

Als Maintenance Consultant krijg je direct verantwoordelijkheid in een van onze technische onderhoudsprojecten en werk je samen met het MiM team aan het realiseren van de benoemde doelstellingen. Dit houdt in dat je betrokken bent bij het houden van workshops met o.a. (senior) management uit de business. Daarnaast ook bij het starten van de verbeterinitiatieven die uit deze workshops naar voren komen en het managen van de concrete projecten die daarop volgen. Je bent een volwaardige gesprekspartner en jouw ideeën tellen echt mee. Door het brede raakvlak van het programma bouw je snel een waardevol netwerk op binnen de organisatie. Je leercurve is steil en je moet van uitdagingen houden! Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en mensen weet mee te krijgen.

Jouw ontwikkeling

Tijdens je werk als  Maintenance Consultant  in het Young Professional maintenance programma word je klaargestoomd voor een mooie carrièrestap binnen Tata Steel. Dat kan een rol zijn als Maintenance Engineer of Assistent Onderhoudsmanager in een van onze fabrieken. Je wordt meer dan goed opgeleid, onder andere door middel van coaching on-the-job, vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen. Je vormt samen met de andere young professionals een team, om van elkaar te leren en ideeën uit te wisselen. Je zit tweewekelijks met je collega's bij elkaar om elkaars ervaringen te bespreken.

Als hoogwaardig technisch bedrijf zijn wij op zoek naar ambitieuze, hardwerkende hbo'ers met een technische achtergrond, met maximaal 4 jaar werkervaring. Techneuten die met een frisse en innovatieve blik helpen om Tata Steel naar een 'next level' te brengen. Herken jij jezelf hierin, schroom dan niet om te solliciteren!

Meer informatie?

Marielle Huijg
Recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring - Cookies

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2017

Volg ons