Tata Steel als werkgever

'Tata Steel de beste industriƫle werkgever'.

Is techniek jouw passie? En wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van een tastbaar product? Kom dan werken bij Tata Steel. Het staalbedrijf wordt al jaren door NRC Carrière verkozen tot een van de beste industriele werkgevers van Nederland. 

Tata Steel is bekend als staalbedrijf. Maar veel meer nog is Tata Steel een ICT-centrum met 350 medewerkers. Een ingenieursbureau met 250 hoog opgeleide technici. En een Researchcentrum waar 450 internationale PhD's en Masters miljoenen investeren in productontwikkeling en procesoptimalisatie. Wil jij kennismaken met deze wereld? Kom het maken in IJmuiden. Klik voor meer informatie op onze vakgebieden

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden

Tata Steel geeft ruim vijf procent van de loonsom uit aan opleidingen. Dat biedt perspectief voor jou: uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en prima kansen om door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Tata Steel heeft ervoor gekozen zijn medewerkers een degelijk en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket te bieden. Een eigen CAO, volwaardig en eigentijds. Met volop flexibiliteit en ruimte voor een goede balans tussen werk en prive.

Medewerkers over Tata Steel

Medewerkers over Tata Steel

Weten wie er bij Tata Steel werken? En wat zij van hun werk en collega's vinden? Lees de verhalen van onze medewerkers.

Over Tata Steel

Over Tata Steel

De Nederlandse vestigingen van Tata Steel maken deel uit van Tata Steel in Europe. In Nederland houdt Tata Steel zich bezig met de productie, bewerking en distributie van staal.

Tata Steel in beeld

Tata Steel in beeld

Bij Tata Steel in Beeld lichten we een tipje van de sluier hoe het er bij Tata Steel uitziet.