Technisch Traineeship

Tata Steel heeft een bijzonder traineeship voor startende toptechnici. Je begint direct op een verantwoordelijke positie in ons staalbedrijf als Improvement Consultant.Gedurende het traineeship krijg je meer verantwoordelijkheid en bijbehorende trainingen. Binnen twee jaar leid je grote verbeterprojecten waarmee we onze ambities waarmaken. Tijdens het traineeship is een senior manager je coach.

Inhoud Traineeship

Inhoud Traineeship

Ons traineeship is een combinatie van techniek en management. De focus ligt op het realiseren van ons verbeterprogramma Het Beste Staal voor Morgen. Tata Steel wil klanten succesvol laten zijn in hun markt. Verdere verbetering is noodzakelijk op gebied van onderhoud, Customer Value en de kostprijs om vloeibaar staal te maken (cost liquid steel).

Programma Traineeship

Programma Traineeship

Het Technisch Traineeship duurt 2 jaar. In deze periode leer je ons bedrijf kennen en krijg je persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Gedurende het programma krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en volg je opleidingen om managementtechnieken onder de knie te krijgen.

Wie zoeken wij

Wie zoeken wij

We zoeken toptechnici met maximaal twee jaar werkervaring. Je hebt excellente studieresultaten en passie voor techniek in theorie en praktijk.

Wat bieden wij

Wat bieden wij

Binnen dit traineeship maak je gegarandeerd een vliegende start in je carrière naar topmanagement. Natuurlijk kun je ook rekenen op onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, passend bij een van de beste werkgevers in de industrie.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Behoor je tot de toptechnici? Heb je goede studieresultaten en passie voor techniek? Dan maak jij kans op een uitnodiging voor een eerste gesprek bij ons bedrijf.

De Magneet - Tata Steel Young Professionals

De Magneet - Tata Steel Young Professionals

Voor onze graduates en young professionals hebben we een netwerk opgericht, genaamd de Magneet.

Pas jij bij Tata Steel?

Pas jij bij Tata Steel?

Ben je benieuwd of wij bij elkaar passen? Doe dan nu de test!

Testimonials

Testimonials

Weten wat jouw functie inhoudt? Bekijk hier de verhalen van onze Trainees / Improvement Consultants.

Voor meer informatie:

Petra  Dekker

Petra Dekker
Campus recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Marielle  Huijg

Marielle Huijg
Campus recruiter
T: +31 (0) 251 494000