Open dag

Wil jij leerlingen en docenten ontmoeten en ontdekken of werken en leren bij Tata Steel ook jouw uitdaging is?

Tijdens de open dag heb je uitgebreid de gelegenheid om jouw vragen te stellen aan de huidige leerlingen en aan de docenten van onze bedrijfsschool. Zij geven jou niet alleen informatie, maar laten je ook van alles uit de dagelijkse praktijk zien. Je kunt je tijdens de open dag oriënteren op de erkende vakopleidingen voor logistiek (MBO-3), procestechniek (MBO-3), werktuigbouw (MBO-3) en elektrotechniek (MBO-4).

 

Fabrieken bezoeken

Natuurlijk wil je ook zien waar je jouw praktijkstages gaat lopen, daarom kun je tijdens de open dag ook één van de fabrieken of de technische dienst bezoeken. Hiervoor geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Vergeet niet om jouw legitimatiebewijs mee te nemen wanneer je hieraan deel wilt nemen.

 

Het programma van de open dag:

  • Workshops logistiek, procestechniek, werktuigbouw & elektrotechniek.
  • Excursies over het bedrijfsterrein. Let op: ID-bewijs is verplicht.
  • Leerlingen vertellen over hun ervaringen.

 

Video open dag 

In onderstaande video kan je zien wat je tijdens een open dag op de Academy mag verwachten. 

Wil je ook foto's zien van eerdere open dagen, kijk dan op onze Facebook pagina.  

 

Aanmelden niet nodig

De open dagen vinden plaats van 16.00 tot 20.30 in de Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 te Velsen-Noord. Voor een bezoek aan de open dag is aanmelden niet nodig. 

Voor de komende maand staat er geen open dag gepland. De datum voor de volgende open dag zal op deze pagina worden aangekondigd.