Ontdek de meest veelzijdige technische baan

Een baan voor echte techniekgekken, zeer breed en allesomvattend

Wat ga je doen?

Je bent technisch specialist, inspecteur, planner, coördinator, werkvoorbereider, maar bovenal het technische geweten van jouw installatie. In de 13 fabrieken in IJmuiden, vind je verschillende productielijnen, waar complexe installaties 24 uur per dag, 7 dagen in de week stabiel en betrouwbaar moeten draaien. Afhankelijk van jouw werkplek ben je verantwoordelijk voor het beheer van een bedrijfkritische installatie Critical A of Critical B. In beide gevallen is de voortgang van de productie afhankelijk van de keuzes die jij maakt, een zeer verantwoordelijke functie dus!

Omdat Tata Steel momenteel investeert in nieuwe installaties, nieuwe fabrieken en er collega's promotie maken of met pensioen gaan, zijn er regelmatig vacatures. Daarom kan jij als Installatiebeheerder kiezen. Welke fabriek en wat voor installaties hebben jouw interesse? Er zijn mogelijkheden voor werktuigbouwkundigen (zoals; hydrauliek, pneumatiek en roterend) of elektrotechnische specialisten (zoals; elektromechanisch, instrumentatie en hoogspanning). Allemaal functies die qua werkpakket, verantwoordelijkheid en uitdaging van elkaar verschillen. Zoveel mogelijkheden dat wij het ons kunnen indenken dat je liever eerst vrijblijvend komt praten voordat jij jouw voorkeur uitspreekt. 

Wat bieden wij jou?

Er staan verschillende functies open, functies die qua arbeidsvoorwaarden op detail van elkaar kunnen verschillen. Daarnaast bepaalt ook jouw achtergrond, zoals opleiding en werkervaring het verschil. Wat alle functies gemeen hebben is een bovengemiddeld goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou:

 • volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie
 • een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2163,- en €4112,- bruto ligt
 • naast een variabele winstdeling een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
 • veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en minimaal 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
 • dat 2/3 van je pensioenpremie door Tata Steel wordt betaald
 • niet onbelangrijk... de grootte van het terrein in combinatie met de diversiteit aan techniek is uniek in Nederland, dat betekent dat jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving is

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

Herken jij jezelf hierin?

Elke vacature kent zijn eigen specifieke eisen, vooral als het gaat over ervaring en kennis van de technische details. Als Installatiebeheerder ben jij:

 • een specialist met een mbo-4 diploma in Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op zak
 • in staat een situatie te creëren waarin iedereen effectief maar bovenal veilig kan werken, dit is voor jou vanzelfsprekend en jij kunt jouw ervaringen hierin delen
 • nieuwsgierig naar de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet
 • in staat om effectief samen te werken met collega’s en externe partners
 • zelfstandig, jij hebt zeker geen startschot nodig om in actie te komen
 • georganiseerd, jij hebt een systematische aanpak om tot de kern van problemen te komen
 • zelfverzekerd, jij schrikt niet van een tegenslag en je weet altijd snel een passende oplossing te vinden

Meer weten?

Ben jij klaar om de meest veelzijdige technische baan te ontdekken? Wij hebben verschillende installatiebeheerder vacatures beschikbaar, wil jij ontdekken welke plek het best bij jouw ambities past? Ben jij die techneut die graag vrijblijvend in gesprek wil?

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek.