Open avond: ontdek onderhoudstechniek

13 februari 2019 - Beleef en ontdek de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet

Eén werkplek... 1500 voetbalvelden groot, met alle denkbare technische installaties

Tata Steel moet 24 uur per dag kunnen blindvaren op alle installaties en machines, goed onderhoud is daarom van essentieel belang. De onderhoudsspecialisten van HTD Maintenance Services en Tata Steel Packaging werken 24/7 aan betrouwbare en beschikbare installaties. Zelf zien hoe onze specialisten te werk gaan? Kom langs en krijg een exclusief kijkje achter de schermen. De details van het programma van deze avond, worden volledig afgestemd op de interesses van jou als deelnemer.

Stel al jouw vragen

Tijdens de open avond bezoeken we twee locaties. We brengen een bezoek aan de HTD Maintenance Services: dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan Tata Steel Packaging, in deze fabriek wordt het warmgewalste staal via diverse productieprocessen (o.a. beitsen koudwalsen gloeien, nawalsen vertinnen en nabewerken) bewerkt tot hoogwaardig verpakkingsstaal voor diverse klanten in de hele wereld. Onze collega's, waaronder installatiebeheerders en onderhoudsmonteurs, zullen je laten zien hoe ze werken en al je vragen beantwoorden.

  • Wanneer: woensdag 13 februari, we starten met een broodje om 17.00 en sluiten af met een borrel die tot 21.30 uur duurt
  • Voor wie: technische vakmensen met een mbo 3, 4 of hbo diploma, die nieuwsgierig zijn naar de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet
  • Locatie: Tata Steel in IJmuiden

Aanmelden

Deelnemen is gratis en aanmelden kan tot 8 februari. Na je aanmelding word je door ons gebeld, want we willen graag van je weten waar je interesses liggen en hoe we het programma van de open avond nóg beter op jou kunnen afstemmen. Let op, er zijn slecht 25 plekken beschikbaar! 

 
 
 
Deel of mail

Meer informatie?

Sarah Koelman
Recruiter
T: +31 (0) 251 490981

Medewerkers over Tata Steel

Jeroen: "In de toekomst verandert de input van Tata Steel drastisch. Minder nieuw en meer gerecycled staal"

Lees verder >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons