Symposium young professionals

5 april 2019 - Intrapreneurship, the road to 2050 starts with you

Young professionals van netwerk 'De Magneet' nodigen jou als young professional uit voor het jaarlijkse symposium, met dit jaar als thema 'Intrapreneurship, the road to 2050 starts with you'. “Intrapreneurship” staat voor personen binnen een organisatie die zich ondernemend gedragen. Het symposium heeft daarom een sterke focus op het ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën binnen bestaande organisaties. De focus ligt hierbij op de perspectieven Future Workforce, Sustainable Products, Sustainable Services en Corporate Social Responsibility.

Sprekers, plenaire sessies en break-out sessies

Verschillende professionals vanuit het bedrijfsleven zullen hun ervaringen met betrekking tot intrapreneurship delen. Zo zullen o.a. Ronald Plasterk, Merijn Everaarts (founder Dopper) en Marjam Bahari (Google) spreken. Op het programma staan plenaire sessies en break-out sessies. Het overkoepelende doel van deze dag is deelnemers inspireren om aspecten van intrapreneurship toe te passen in hun dagelijks werk. Daarom zullen de deelnemers gedurende de dag aan een van hun eigen intitiatieven werken, dit zal uiteraard goed begeleid worden door sprekers en coaches.

Aanmelden

Het Magneet Symposium van 2019 is open voor alle Magneet-leden (het young professional netwerk van Tata Steel), maar ook voor externe young professionals. Het evenement zal plaats vinden bij Tata Steel in IJmuiden (Dudokhuis) op 5 april van 10.00 tot 17.00 uur en aansluitend een borrel. Meer weten over het symposium? Kijk voor meer informatie, de sprekers, het volledige programma en aanmelden op magnetsymposium.nl.

Deel of mail

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons