Wervingsavond Productie & Techniek

17 april 2023 - Beleef en ontdek de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet

Eén werkplek... 1500 voetbalvelden groot, met alle denkbare technische installaties

Tata Steel moet 24 uur per dag kunnen blindvaren op alle installaties en machines, goed onderhoud is daarom van essentieel belang. Zelf zien hoe onze specialisten te werk gaan? Kom langs en krijg een exclusief kijkje achter de schermen. 

Affiniteit met techniek en nieuwsgierig?

Ben jij technisch opgeleid (mbo-3, mbo-4 of hbo) en nieuwsgierig naar de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet? Kom langs en ontdek waar jouw talent het beste tot zijn recht komt!

Het programma

Tijdens de wervingsavond bezoeken wij de Warmbandwalserij. Onze collega's, waaronder installatiebeheerders en onderhoudsmanagers, laten zien hoe ze werken en beantwoorden al je vragen. We zijn in klein gezelschap, dus er is veel ruimte voor interactie, beantwoorden van vragen en het voeren van technisch inhoudelijke discussie. 

  • Wanneer: maandag 17 april a.s.
  • Waar: Tata Steel in IJmuiden, Koudbandwalserij
  • Tijd: van 18:30 tot 21:00 uur

Aanmelden

Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via vacatures@tatasteeleurope.com.  Voor de rondleiding is het verplicht om een lange broek en lange mouwen te dragen. Mocht je zelf veiligheidsschoenen hebben is dit gewenst. Geen veiligheidsschoenen? Geen probleem! Wij kunnen je hier ook in voorzien.

 

 

Deel of mail