Wervingsavond Productie & Techniek

22 april 2024 - Beleef en ontdek één van de grootste technische werkgever van Nederland

Bestaat er één werkplek met alle denkbare installaties? Kom kennismaken met ons!

 
Bij Tata Steel gaat de productie 24 uur per dag door. Alle machines draaien dan ook dag en nacht. Goed onderhoud is daarom heel belangrijk. Wil jij met eigen ogen zien hoe onze specialisten te werk gaan? Kom op 22 april vanaf 18:00 uur langs en krijg een uniek kijkje achter de schermen.
 
Een technische diploma op mbo, hbo of wo-niveau?
Tata Steel staat bekend om haar unieke technische werkomgeving. Wij bieden kansen in elke denkbare technische richting. Kom langs tijdens de wervingsavond en ontdek op welk gebied jouw talent het beste tot zijn recht komt.
 
Het programma
Tijdens de wervingsavond bezoeken wij de Hoogovens. Onze collega’s, waaronder installatiebeheerders en onderhoudsmanagers, laten zien hoe zij werken en beantwoorden al jouw vragen.
 
  • Wanneer: maandag 22 april a.s.
  • Waar: Hoogovens in IJmuiden
  • Tijd: vanaf 18:00 uur tot ongeveer 21:00 uur

Aanmelden

Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via vacatures@tatasteeleurope.com.  Mocht jij iemand weten die ook geinteresseerd is, neem gerust mee. Graag dan aanmelden met naam, telefoonnummer en geboortedatum. Voor de rondleiding is het verplicht om een lange broek en lange mouwen te dragen. Mocht je zelf veiligheidsschoenen hebben is dit gewenst. Geen veiligheidsschoenen? Geen probleem! Wij kunnen je hier ook in voorzien.

 

 

Deel of mail