Meet & Greet Elektrotechniek

Tijdens de Meet & Greet voor Elektrotechniek maak je niet alleen kennis met de BBL opleiding en het werk. Je bezoekt de werkplekken en krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Ben je tussen de 16 en 23 jaar (en (bijna) in het bezit van een VMBO-diploma (met daarbij voldoendes voor de vakken Wiskunde en Natuurkunde)? Ben je klaar voor een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Kom dan gerust kijken en laat jezelf overtuigen.

Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken en te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een BBL opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten. Via de verkorte opleiding haal je versneld het landelijk erkende diploma MBO-4 voor allround technicus elektrotechniek. 

 Programma Meet & Greet

  • ontvangst in het Congrescentrum en uitreiking Persoonlijke Beschermingsmiddelen
  • rondleiding op de Academy, onze bedrijfsschool
  • presentatie over de opleiding en de functie allround technicus elektrotechniek
  • leerling vertelt over de BBL opleiding
  • bezoek aan werkplaatsen
  • bezoek aan één van de fabrieken
  • afsluiting 

Tijdens het hele programma ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met de instructeurs, leerlingen die momenteel de opleiding volgen en enkele onderhoudsmonteurs. Zij kunnen je goed informeren over de opleiding, de stages en de werkzaamheden die je doet als allround technicus elektrotechniek. Heb je interesse? 

Inschrijven voor de Meet & Greet

Wil je deelnemen aan een Meet & Greet? Kijk hier om te zien wanneer de eerst volgende Meet & Greet elektrotechniek gepland staat. Stuur een e-mail naar wervingleerlingen@tatasteel.com om je in te schrijven. Wacht niet te lang, want VOL=VOL.

Direct solliciteren

Wil je direct solliciteren op de vacature leerling allround technicus elektrotechniek? Klik dan hier en kijk in het overzicht van de BBL opleidingen waarvoor de inschrijving nu open is. 

Bekijk op onze Facebook-pagina foto's van eerdere Meet & Greets.

Deel of mail

Meer informatie?

Anja Beentjes
Recruiter Leerlingen
T: +31 (0)251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons