Meet & Greet procestechniek

Wil je meer weten over werken en leren bij Tata Steel? Alles weten over de opleiding Procestechniek en het werk van een procesoperator? Maar ook één van de fabrieken bezoeken en alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen?

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Ben je (bijna) in het bezit van een VMBO-diploma? Ben je klaar voor een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Kom dan gerust kijken en laat jezelf overtuigen!

Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken én te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten. Via de verkorte opleiding haal je in plaats van 3 jaar in 2 jaar het landelijk erkende diploma MBO-3 procestechniek.  

Programma Meet & Greet

  • Welkom
  • Uitreiking Persoonlijke Beschermingsmiddelen
  • Bezoek aan één van de fabrieken binnen Tata Steel
  • Film
  • Een opleidingsinstructeur procestechniek vertelt
  • Bezoek aan een stuurhuis in één van de fabrieken (dé werkplek van een procesoperator)
  • Afsluiting

Tijdens het hele programma ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met een praktijkbegeleider en procesoperators. Zij kunnen je goed informeren over de opleiding, de stages en de werkzaamheden die je doet als procesoperator.

Deelnemen aan een Meet & Greet?

Kijk hier om te zien wanneer de eerst volgende Meet & Greet procestechniek gepland staatWacht niet te lang, want VOL=VOL. 

 

Direct solliciteren

Wil je direct solliciteren op de vacature voor leerling procesoperator? Klik dan hier.

Bekijk op onze Facebook-pagina foto's van eerdere Meet & Greets.

Meer informatie?

Miriam Piepers
Recruiter Leerlingen
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons