Meet & Greet Procestechniek

Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken én te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten. Via deze verkorte opleiding haal je in 2 jaar een landelijk erkend mbo-2 of mbo-3 diploma. Ook is een mbo-4 diploma halen mogelijk.

Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken én te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten. Via deze verkorte opleiding haal je in 2 jaar een landelijk erkend mbo 2 of mbo 3 diploma. Ook is een mbo 4 diploma halen mogelijk.

Tijdens de 'Meet & Greet' vertellen we alles over werken en leren bij Tata Steel en specifiek over de opleiding Procestechniek. Je kunt procesoperators aan het werk zien in de fabriek en krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Programma

Nadat we je welkom hebben geheten, nemen we je mee het terrein op dat 1.500 voetbalvelden groot is voor een bezoek aan één van de fabrieken. Een praktijkbegeleider van onze bedrijfsschool geeft daar een presentatie en uitleg over onze opleidingen. Daarna brengen we een bezoek aan een stuurhuis, dé werkplek van een procesoperator.

Tijdens het hele programma ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met de praktijkbegeleider en procesoperators. Zij kunnen je goed informeren over de opleiding, de stages en de werkzaamheden die je doet als procesoperator.

Wat zeggen andere deelnemers?

Twijfel je nog? Dit zeggen eerdere deelnemers aan de Meet & Greet:

‘Indrukwekkend om gezien te hebben hoe het staalproces verloopt.’

‘Ik twijfelde eerst tussen de opleiding werktuigbouw en procesoperator, maar nu weet ik wat ik wil!’

'Ik heb een mooie rondleiding gekregen, dit heeft mij een goed inzicht gegeven in de werkzaamheden van een procesoperator bij Tata Steel.’

‘De praktijkbegeleiders waren erg enthousiast tijdens de rondleiding, dit heeft mij nóg enthousiaster gemaakt.’

Deelnemen aan een Meet & Greet?

Kijk hier om te zien wanneer de eerst volgende Meet & Greet procestechniek gepland staatWacht niet te lang, want VOL=VOL. 

Direct solliciteren

Wil je direct solliciteren op de vacature voor leerling procesoperator? Klik dan hier.