Meet & Greet werktuigbouw

Wil je meer weten over werken en leren bij Tata Steel? Alles weten over de opleiding Werktuigbouw en het werk van een allround technicus? Maar ook één van de fabrieken bezoeken en alle gelegenheid krijgen om vragen te stellen?

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Ben je (bijna) in het bezit van een VMBO-diploma (met daarbij voldoendes voor de vakken Wiskunde en Natuurkunde)? Ben je klaar voor een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Kom dan gerust kijken en laat jezelf overtuigen.

Binnen Tata Steel heb je de unieke mogelijkheid om te werken en te leren. Je ontvangt direct salaris en volgt daarbij een opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de verschillende stages en bij praktijkgerichte opdrachten.

De BBL opleiding tot allround technicus werktuigbouw is competentiegericht. Competentiegericht onderwijs wil zeggen dat je niet alleen in de schoolbanken zit, maar juist ook vaardigheden leert door op verschillende plekken bij Tata Steel stage te lopen en te werken aan praktijkopdrachten. 

Programma Meet & Greet

  • Welkom
  • Uitreiking Persoonlijke Beschermingsmiddelen
  • Bezoek aan één van de afdelingen binnen Tata Steel
  • Film
  • Een opleidingsinstructeur werktuigbouw vertelt
  • Bezoek aan één van de fabrieken
  • Afsluiting

Tijdens het hele programma ben je in de gelegenheid om vragen te stellen en om in gesprek te gaan met de instructeur en enkele technici. Zij kunnen je goed informeren over de opleiding, de stages en de werkzaamheden die je doet als allround technicus.

Deelnemen aan een Meet & Greet?

Kijk hier om te zien wanneer de eerst volgende Meet & Greet werktuigbouw gepland staat.
Wacht niet te lang, want VOL=VOL!

Direct solliciteren

Wil je direct solliciteren op de vacature voor leerling allround technicus werktuigbouw? Klik dan hier.

Meer informatie?

Anja Beentjes
Recruiter Leerlingen
T: +31 (0)251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons