Tata Steel één van de vier beste (thuis)werkgevers in de IJmond!

16-03-2021

Tata Steel is verkozen tot één van de vier beste (thuis)werkgevers in de regio. Ons bedrijf werd door vele collega’s voor deze titel genomineerd. De nominaties werden vergezeld door lovende reacties.

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden succesvol campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Ook het Nova College, Werken is Meedoen Heemskerk, en ITQ wonnen de eervolle titel in de regio IJmond.
Het is al vaker gezegd: staal maak je niet vanachter je bureau. Met meer dan 9.000 mensen werkzaam in IJmuiden heeft Tata Steel dan ook de uitdaging om ongeveer de ene helft te ondersteunen met thuiswerken, en de andere helft hun werk veilig en gezond op de werkvloer te laten doen. De inspanningen op dit gebied worden door veel collega’s gewaardeerd. Zij roemden de coronamaatregelen die Tata Steel snel doorvoerde op de fysieke werkplekken én het faciliteren van het thuiswerken, zoals het thuisbezorgen van spullen voor de thuiswerkplek en het snel opschalen van de ICT-faciliteiten. Wat ook in goede aarde valt bij onze collega’s waren onder andere de workshops en trainingen om vitaal en mentaal fit te blijven, de Duurzame Inzetbaarheids-checkin, de online bewegingscoach, Steptember, de wekelijkse Corona Update, filmpjes en vlogs met ervaringen en de persoonlijke aandacht via Teams.

Lees een aantal van de lovende reacties:

“Staal maken moeten we in IJmuiden doen maar alles dat thuis kan, doen we vanuit huis en het bedrijf faciliteert dat op alle mogelijke manieren. Het vertrouwen dat we krijgen, vind ik heel fijn en belangrijk”.

“Er worden extra thuiswerkvoorzieningen aangeboden en er is op allerlei manieren aandacht gegeven aan mentaal en fysiek welzijn tot online mindfulness sessies aan toe. Kom je wel naar het werk, dan wordt fietsen gestimuleerd.”

“Erg sociaal en meedenkende werkgever. Ze geven mij alle mogelijkheden om te werken in combinatie met mijn kinderen thuis les geven, dit waardeer ik als alleenstaande vader heel erg.”

kijk voor meer informatie op de site van IJmond Bereikbaar

foto: Marleen Dalhuizen Fotografie

Nieuws 2021

Tata Steel één van de vier beste (thuis)werkgevers in de IJmond!

16 maart 2021

Tata Steel is verkozen tot één van de vier beste (thuis)werkgevers in de regio. Ons bedrijf werd door vele collega’s voor deze titel genomineerd. De nominaties werden vergezeld door lovende reacties.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons