Eerste editie krant Staal & IJmond

05-05-2022

Vanaf vandaag kan dat nu nog beter! Deze informatieve krant komt namelijk vier keer per jaar uit. Vol met informatie over onder andere de voortgang van onze maatregelen voor een schonere omgeving, de waterstofroute, nieuws rondom Tata Steel en als werkgever. De krant wordt verspreid in de IJmond met een oplage van 75.000 stuks. 

 Wil je hem alvast lezen? Dat kan! Klik hier voor de digitale versie 

Nieuws 2022

Nieuwe wervingscampagne "Maak werk van de toekomst"

06 mei 2022

Onder de noemer ‘Maak werk van de toekomst’, is Tata Steel op zoek naar mensen met lef en karakter. Nieuwe collega’s die de stap willen maken om voor Tata Steel te kiezen. Collega’s die het aandurven om mee te werken aan de toekomst van het bedrijf en die zich met hart en ziel willen inzetten om groen staal te maken in een schone omgeving.

Eerste editie krant Staal & IJmond

05 mei 2022

Altijd al op de hoogte willen zijn van al het nieuws rondom Tata Steel?

Metingen van emissies

21 januari 2022

Bij het nieuwe RIVM-rapport zien we een focus op ons meetprogramma. Onderstaand meer informatie over hoe wij onze emissies meten en rapporteren.

Reactie RIVM-rapport

21 januari 2022

Net als iedereen zijn wij natuurlijk benieuwd naar de inhoud van het rapport. We begrijpen dat het rapport vooraf is gedeeld met media en andere partijen. We hebben het zelf pas net ontvangen. Dat is jammer en daarom is het voor ons erg lastig om hierop te kunnen reageren. We nemen het uiteraard zeer serieus en gaan het nu nauwkeurig bestuderen. Wij vinden het erg als mensen in de omgeving van onze fabrieken zich zorgen maken. We zijn en blijven dan ook graag in gesprek met alle partijen: de omwonenden, de landelijke overheid, regionale overheid en gemeenten.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring - Cookiebeleid

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons