Techno Challenge

De Techno Challenge is een platform van bedrijven, scholen en andere organisaties dat techniek en wetenschap promoot door de onderwijsketen heen, van basisschool tot universiteit.

Techno Challenge is een samenwerking tussen bedrijven, scholen, overheden en andere organisaties. De partners hebben de ambitie om samen een structurele bijdrage te leveren aan het oplossen van het tekort aan vaklieden en beta-technici op de arbeidsmarkt enerzijds, en het verkleinen van de kloof tussen theorie op school en praktijk anderzijds.

De stichting wil jongeren interesseren voor techniek, wetenschap, open innovatie, samenwerking en het prikkelen van de ondernemersgeest. De deelnemende scholen en bedrijven ontwikkelen samen uitdagende competities, onderwijsprogramma's en praktisch lesmaterialen.

Het unieke aan de Techno Challenge is de structurele aanpak, waarbij de bestaande, losse promotieactiviteiten en de nieuw te ontwikkelen lessen nu via thema's aan elkaar worden gekoppeld. En dat door de hele onderwijsketen heen, van basisschool tot en met de universiteit.

Meer informatie over dit initiatief vind je hier: www.technochallenge.nl

Deel of mail

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons