Geldermalsen

SAB-profiel produceert met het staal van Tata Steel dak- en gevelsystemen voor de bouw. En is een vooraanstaande leverancier van sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk in Nederland.

Dankzij de beschikbaarheid van diverse metalen, in combinatie met het grootste pakket coatings en kleuren, kunnen we eindeloos variëren en krijgt elk gebouw een geheel eigen karakter. Alles op maat gemaakt voor een diversiteit aan projecten. Een speciale toepassing van sandwichpanelen zijn koelhuizen en vriescellen. 

Deze zelfstandige dochteronderneming van Tata Steel is al meer dan 40 jaar actief. Het is een middelgrote onderneming met 200 werknemers verdeeld over drie vestigingen (twee in Nederland en één in Duitsland). Dit betekent dat je in je werk altijd dicht op de productie en de klanten zit. In het relatief jonge team in Geldermalsen werken ongeveer 50 medewerkers. Samen verzorgen zij de productie van sandwichpanelen PIR. De chemie van het schuimproces luistert zeer nauw. Daarom houden de chemisch ingenieurs hier ook kantoor. De verschillende afdelingen productie en het bedrijfsbureau hebben regelmatig uitdagende vacatures. De fabriek is in 2019 naar Geldermalsen verhuisd, waar een nieuwe fabriek gebouwd is.

SAB-profiel heeft een typische MKB-cultuur, open en informeel, met wat invloeden van de grotere Tata Steel organisatie. Door de weinige managementlagen kom je in contact met alle collega’s. Doordat je het als team met elkaar moet organiseren, zijn je werkzaamheden divers en kun je ook ruimte nemen voor eigen initiatieven. Door continu kritisch te zijn naar zowel processen als prestaties, weten we onszelf naar een hoger prestatieniveau te tillen. 

De functies waarin je bij SAB-profiel aan de slag kunt zijn gevarieerd en beslaan het gehele bedrijfsproces. Ontwikkeling van jezelf wordt zeker gestimuleerd. En een kijkje in de keuken bij een andere vestiging binnen Tata Steel behoort zeker tot de mogelijkheden. De beloning volgens de Metalektro cao biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk hier de vacatures voor Geldermalsen

Bezoekadres SAB-profiel in Geldermalsen:

SAB-profiel bv | A Tata Steel Enterprise
Plettenburglaan 16

4191 PG Geldermalsen

 

Deel of mail