IJmuiden

Eén werkplek... 1500 voetbalvelden groot, met alle denkbare technische installaties

Bij Tata Steel in IJmuiden werken ruim 9.000 mensen. Je kunt in IJmuiden aan de slag in één van de 13 fabrieken, bij ons eigen ingenieursbureau, researchcentrum, ICT-centrum of logistiek bedrijf. Het bedrijfsterrein is 750 hectare groot en ligt direct aan de Noordzee. Het bedrijfsterrein ligt in de gemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen.

Tata Steel in IJmuiden produceert en levert jaarlijks meer dan 7 miljoen ton hoogwaardig staal in de vorm van rollen. Het staal uit IJmuiden wordt met name verwerkt in de automobielindustrie, de bouw en de verpakkingsindustrie. Het materiaal wordt verder toegepast in batterijen, buizen, industriële voertuigen en in witgoed, zoals koelkasten en fornuizen.

In IJmuiden vragen wij je slimme dingen te doen en verantwoordelijkheid te nemen. Met de eigen Tata Steel cao bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Niet voor niets is Tata Steel al jaren een van de beste industriële werkgevers van Nederland. De cultuur is open, direct en sociaal, wat zich vertaalt in een prettige werksfeer waarbij het behalen van resultaten belangrijk is.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures in IJmuiden

 

Bezoekadres Tata Steel in IJmuiden:
Tata Steel
Wenckebachstraat 1
1951 JZ Velsen-Noord

 

Deel of mail

Meer informatie?

Sophia Dekker
Recruiter
T: +31 (0)251 - 499996