Maastricht

In Maastricht kun je aan het werk bij verschillende Tata Steel bedrijven. Informele productiebedrijven waarin jij in diverse vakgebieden en op verschillende niveaus aan de slag kan.

Multisteel Service Centre & Feijen Service Centre

Service Centre Maastricht bestaat uit twee business units. Multisteel is een voorraadhoudend staal service centre op het gebied van dun bandstaal en dunne plaat, en verwerkt grote rollen tot producten die door klanten binnen de automotive branche verder verwerkt kunnen worden. Feijen Service Centre is gespecialiseerd in het verwerken van rollen staal tot vlakke plaat voor de scheepsbouw, machinebouw, yellow goods en trailerbouw.

Bij Service Centre Maastricht werken ongeveer 260 mensen, circa 90 bij Multisteel Service Centre en zo'n 170 bij Feijen Service Centre. Echte productiebedrijven waarin in 3 ploegendienst wordt gewerkt. Kenmerkend voor het werken bij Service Centre Maastricht zijn de korte lijnen en de cultuur waarin je echt samen de klussen klaart. Bij Service Centre Maastricht volgen we de cao voor de metaal en techniek (kleinmetaal). Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij je professioneel goed kunt ontwikkelen

Tubes

Tubes Nederland is onderdeel van Tata Steel, produceert stalen gelaste buizen en heeft vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Maastricht werken ongeveer 85 mensen. De buizen waaraan wij werken worden vooral op klantspecificatie geproduceerd. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw/constructie-, agri- en verwarmingssector. De buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto's, vrachtwagens en vele andere producten.

Bij Tubes in Maastricht bieden wij jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket volgens de Metalektro cao. Je wordt bij ons uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen en dit maken we mogelijk door onze werknemers cursussen en opleidingen aan te bieden. Onze cultuur is informeel, direct en we hechten waarde aan betrouwbaarheid, eigen initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast hebben wij met elkaar een grote passie voor ons product.

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures in Maastricht

Bezoekadres Maastricht:

Multisteel Service Centre / Feijen Service Centre Maastricht
Fregatweg 42
6222 NZ Maastricht

Tubes
Ankerkade 71
6222 NL Maastricht

Deel of mail