Oosterhout

Tubes Nederland is onderdeel van Tata Steel en produceert stalen gelaste buizen en heeft vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Oosterhout werken ongeveer 300 mensen. Alle stafdiensten, zoals Sales, Customer Service en Supply Chain werken vanuit Oosterhout.

De buizen waaraan wij werken worden vooral op klantspecificatie geproduceerd. Ze kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden en moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Onze buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s (hoofdsteunen, stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten.

De omgeving waarin je werkt is een echte productielocatie. Je komt te werken in een hecht team waarin we met elkaar de klus willen klaren en goede prestaties neer willen zetten. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten.

We vinden het belangrijk een goede werkgever te zijn. In de Metalektro cao die wij hanteren, zijn zaken rondom contracten, arbeidsvoorwaarden en pensioenen goed geregeld. Verder vinden wij het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en daarom heb je de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen. Kortom, een meer dan marktconform pakket.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures in Oosterhout

 

Bezoekadres Oosterhout:

Souvereinstraat 35
4903 RH Oosterhout