IJsselstein

SAB-profiel produceert met het staal van Tata Steel dak- en gevelsystemen voor de bouw. En is een vooraanstaande leverancier van sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk in Nederland.

Dankzij de beschikbaarheid van diverse metalen, in combinatie met het grootste pakket coatings en kleuren, kunnen we eindeloos variëren en krijgt elk gebouw een geheel eigen karakter. Alles op maat gemaakt voor een diversiteit aan projecten. Een speciale toepassing van sandwichpanelen zijn koelhuizen en vriescellen.

Deze zelfstandige dochteronderneming van Tata Steel is al meer dan 40 jaar actief. Het is een middelgrote onderneming met 200 werknemers verdeeld over drie vestigingen (twee in Nederland en één in Duitsland). Dit betekent dat je in je werk altijd dicht op de productie en de klanten zit. Op de vestiging in IJsselstein werken ruim 100 mensen, waaronder in de productie van geprofileerde staalplaten. Ook het hoofdkantoor van SAB-profiel staat hier, daar waar de bedrijfsprocessen van verkoop tot vervoer naar de klant georganiseerd worden.

SAB-profiel heeft een typische MKB-cultuur, open en informeel, met wat invloeden van de grotere Tata Steel organisatie. Door de weinige managementlagen kom je in contact met alle collega’s. Doordat je het als team met elkaar moet organiseren, zijn je werkzaamheden divers en kun je ook ruimte nemen voor eigen initiatieven. Door continu kritisch te zijn naar zowel processen als prestaties, weten we onszelf naar een hoger prestatieniveau te tillen. 

De functies waarin je bij SAB-profiel aan de slag kunt zijn gevarieerd en beslaan het gehele bedrijfsproces. Ontwikkeling van jezelf wordt zeker gestimuleerd. En een kijkje in de keuken bij een andere vestiging binnen Tata Steel behoort zeker tot de mogelijkheden. De beloning volgens de Metalektro cao biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk alle vacatures in IJsselstein

 

Bezoekadres SAB-profiel in IJsselstein:

SAB-profiel bv | A Tata Steel Enterprise
Produktieweg 2
3401 MG IJsselstein

 

Deel of mail