Zwijndrecht

Tubes Nederland is onderdeel van Tata Steel en produceert stalen gelaste buizen en heeft vestigingen in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht. In Zwijndrecht werken ongeveer 120 mensen.

De buizen waaraan wij werken worden vooral op klantspecificatie geproduceerd. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw/constructie-, agri- en verwarmingssector. De buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s, vrachtwagens en vele andere producten. In Zwijndrecht beschikken wij over twee verschillende laslijnen waar stalen gelaste buizen worden geproduceerd. Onze buizen worden voornamelijk gemaakt van het staal dat in IJmuiden wordt geproduceerd.

Bij Tata Steel in Zwijndrecht bieden wij jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket volgens de Metalektro cao. Je wordt bij ons uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen en dit maken we mogelijk door onze werknemers cursussen en opleidingen aan te bieden. Onze cultuur is informeel, direct en we hechten waarde aan betrouwbaarheid, eigen initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast hebben wij een grote passie voor ons product. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Klik hier voor de vacatures bij Tata Steel Tubes. 

Bezoekadres Zwijndrecht:

Oudemaasweg 26
3336 LJ Zwijndrecht

 

Deel of mail

Meer informatie?

Arjan Beemster
Recruiter
T: +31 6 21 14 64 97