Technisch Trainee

Eva: “Het traineeship is voor mij de perfecte start na mijn studie."

  • Eva Bontje
  • Technisch Trainee / Improvement Consultant
  • In dienst bij Tata Steel sinds april 2017
  • Studie: Bachelor & Master of Science, Universiteit van Amsterdam

"Het technisch traineeship is voor mij de perfecte start na mijn studie! Ik wilde graag werken in het bedrijfsleven, in een positie waarbij ik mijn technische kennis en vaardigheden toe kan passen in een commerciële omgeving. Zo kwam ik bij Tata Steel terecht, in één van de meest uitdagende industrieën van Nederland!"

Meewerken aan digitale technologie

"Tijdens een inhouse dag ontdekte ik dat Tata Steel met haar complexe bedrijfsprocessen volop uitdagende projecten biedt. Als technisch trainee krijg je de kans om projecten op verschillende plekken binnen het bedrijf uit te voeren. Denk hierbij aan new product development, product- en kostenoptimalisaties, procesverbeteringen in de fabrieken of onderhoudsprojecten. Daarnaast worden digitale technologieën, big data en analytics volop geïmplementeerd, hier kun je tijdens je traineeship aan meewerken."

Bijdragen aan duurzame verbeteringen

"Vanaf het eerste moment heb ik verantwoordelijkheid gekregen over uiteenlopende projecten, waarmee ik een bijdrage lever aan de duurzame verbetering van processen binnen Tata Steel. Daarbij krijg je als trainee veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen.

Dankzij fijne collega's voelde ik mij vanaf dag één onderdeel van het team. Daarnaast worden er vanuit de Magneet veel activiteiten georganiseerd waar je als young professional aan kunt deelnemen. Zodoende leer je op een informele manier veel van je leeftijdsgenoten binnen het bedrijf kennen. Dit alles maakt het traineeship niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk!"

Deel of mail

Medewerkers over Tata Steel

Arnoud: "De ontwikkeling blijft maar doorgaan, mijn werk verandert nog steeds"

Read more >