Visie en waarden

Onze visie is om wereldwijd toonaangevend te zijn in de staalindustrie op het gebied van waarde creatie en verantwoord ondernemen.

Onze vijf kernwaarden zijn ons morele kompas en lopen door alles wat we doen. Ze worden gedeeld door alle Tata bedrijven over de hele wereld en geven sturing aan de 580.000 werknemers in de Tata-groep. 

Onze vijf kernwaarden zijn

 • Pionieren: 
  we zijn doortastend en wendbaar, niet bang voor uitdagingen en gebruiken onze diepgaande kennis van onze klanten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
 • Integriteit: 
  we doen zaken op een eerlijke, open en transparante manier. We hebben niets te verbergen voor de samenleving.
 • Verantwoordelijkheid: 
  we handelen verantwoordelijk en zijn betrokken bij de landen, gemeenschappen en omgevingen waarin we werken. We zorgen er altijd voor dat de mensen in veelvoud van ons terugkrijgen wat ze ons geven.
 • Excellence: 
  we doen altijd ons best de hoogst mogelijke standaard te bereiken in ons dagelijks werk en in de kwaliteit van de producten en diensten die ons bedrijf levert.
 • Eenheid: 
  we werken nauw samen met onze collega's binnen de hele groep en met onze klanten en partners over de hele wereld. We bouwen stevige relaties die gebaseerd zijn op tolerantie, begrip en wederzijdse samenwerking.
 

 

Meer informatie?

Edwin Reij
Recruiter
T: +31 (0) 251 498912

Medewerkers over Tata Steel

Coen: "Het is mij opgevallen dat je direct al veel verantwoordelijkheden krijgt"

Read more >