Ontdek tijdens een bak koffie welke technische baan het best bij jou past!

Met de grote verscheidenheid aan technische uitdagingen die Tata Steel rijk is, kunnen wij het ons voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen waar jij het best tot je recht komt. Onder het genot van een bak koffie bespreken wij de werkzaamheden waar jij blij van wordt. Samen kijken wij naar de mogelijkheden bij bijvoorbeeld de HTD Maintenance Services (onze centrale onderhoudsorganisatie), PTC (ons interne ingenieursbureau) of bij één van de 13 fabrieken in IJmuiden.  

Voor wie? 

Technische vakmensen met een mbo-3, -4, hbo- of wo-diploma, die nieuwsgierig zijn naar de grootste technische speeltuin die Tata Steel heet.

Aanmelden

Ben jij die techneut die graag vrijblijvend in gesprek wil en wil ontdekken welke technische uitdaging het best bij jouw ambities past? Dan trakteren wij jou graag op de koffie!

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef bij de toelichting duidelijk aan wat jouw opleidingsachtergrond en huidige functie is, zodat wij je met de juiste persoon in contact kunnen brengen. Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen nemen wij contact op. 

De inschrijfperiode is verstreken, inschrijving is niet meer mogelijk

Meer informatie?

Arjan Brakenhoff
Recruiter
T: +31 (0) 251 491123

Medewerkers over Tata Steel

Tim: "Het leuke van mijn functie is dat ik ook werk doe voor andere warmbandwalserijen buiten Nederland"

Lees verder >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons