Werken bij Tata Steel via Randstad Techniek

Weet je dat het ook mogelijk is om via Randstad Techniek bij Tata Steel te werken? Randstad biedt je diverse uitdagende werkplekken voor zowel langere periode op een vaste ploeg, als de mogelijkheid om te werken in een flexibele pool met een planning op dagbasis.

Voor het coördineren van de verschillende soorten (tijdelijk) werk, werkt Tata Steel samen met Randstad Techniek. Je vindt de inhouse vestiging van Randstad op de begane grond in gebouw 2H.14. Deze vestiging is geopend op werkdagen van 13.00 tot 16.00 uur, buiten deze tijden kun je op afspraak terecht. 

Randstad heeft regelmatig vacatures beschikbaar, waarbij je kunt denken aan functies als:

  • (Groot) heftruckchauffeur
  • Kraandrijver, zowel cabinebestuurd als afstand bestuurd/radiografisch
  • Technisch medewerker/Productievakman MBO 2
  • Technisch medewerker/Productievakman MBO 3-4

Het gaat meestal om vacatures waarbij je voor een langere periode op een vaste ploeg kunt werken. De inhoud van de werkzaamheden is sterk afhankelijk van de fabriek waar de vacature vacant is. Daarnaast kan Randstad je ook een plek bieden in de flexibele pool, waarbij je op dagbasis ingezet kan worden als stuwer, verlader of inpakker. Uiteraard kunnen er binnen Tata Steel ook andere (tijdelijke) vacatures ontstaan waarvoor je bij Randstad terecht kunt.

Op de website van Randstad Uitzendbureau vind je alle actuele (tijdelijke) vacatures bij Tata Steel. 

Contactgegevens inhouse vestiging Randstad 

T: 0251 - 296002
E: tatasteel@nl.randstad.com

Bezoekadres:
Dudokhuis (2H.14)
Wenckebachstraat 1
1951 JZ Velsen-Noord

 

 

Meer informatie?

Randstad Techniek

T: +31 (0) 251 296002