Techniek & Engineering

Techniek zit in onze genen. Zonder deze discipline zou ons bedrijf niet bestaan. In de staalindustrie maken technisch experts het mogelijk dat we het beste uit onze installaties halen.

Installatiebeschikbaarheid verhogen en fabrieken vernieuwen

Met de grote verscheidenheid aan technische uitdagingen die ons bedrijf rijk is, zul je je nooit vervelen. De afwisseling aan onderwerpen is groot; van immense loskranen renoveren, tot walserijen optimaliseren. Welkom in een wereld van materiaalinkoop, nieuwbouw en onderhoudsprojecten van miljoenen euro's.

De invulling van jouw rol als engineer varieert, is afhankelijk van de afdeling waar je werkt en van het project waaraan je werkt. Maar of je nu werkt in Manufacturing, Maintenance of bij ons ingenieursbureau Project & Technical Consultancy, je werkt altijd samen met technisch specialisten, vaklieden en managers. Jij bent degene die met name let op kwaliteit en veiligheid. Je hebt oog voor kosten en het milieu. Je moet je snel kunnen inwerken en steeds flexibel zijn. Dé sleutel om met succes aan onze ambities bij te dragen.

Met al jouw kennis en kunde draag je dagelijks bij aan ons succes. Wij zoeken technici met passie voor techniek. Je bent flexibel en hebt vooral het vermogen om jouw expertise over te brengen op anderen. Daarbij ben je oplossingsgericht en sterk in plannen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze installaties optimaal presteren.

Lees meer over Techniek & Engineering op:

 

Meer informatie?

Rustin Ramadhin
Recruiter
T: 06- 25 73 67 36

Medewerkers over Tata Steel

Jan: “Het mooie aan mijn werk is dat je hier bijna onbegrensde mogelijkheden hebt”

Read more >