Inspectie

Bij Inspections & Expediting (I&E) is vijftig jaar kennis en ervaring gebundeld op het gebied van inspecties. Deze afdeling van ons ingenieursbureau PTC keurt materialen, onderdelen en zelfs complete installaties.

Bij grote projecten wordt I&E vanaf het eerste moment betrokken om met hun uitgebreide kennis advies te geven over specificaties. Van het bestellen tot en met de aflevering zorgt het onderdeel ervoor dat de leverancier zich hieraan houdt, door bijvoorbeeld voortgangscontroles uit te voeren en de kwaliteit te bewaken.

Ook op locatie

Niet alleen werken de keurders over het hele terrein in IJmuiden, ook daarbuiten voeren ze inspecties uit. Zelfs bij leveranciers in het buitenland komen ze, om vanaf de eerste contractbesprekingen en het vervaardigen van de spullen ervoor te waken dat de kwaliteit hoog blijft.

Van alle markten thuis

Met hun kritische blik en geavanceerde meetapparatuur als wapens inspecteren de experts van I&E bijvoorbeeld las- en staalconstructies, ketels en drukvaten, hydraulische en mechanische systemen. Zelfs voor vuurvast materiaal heeft I&E specialistische kennis in huis.

Keuren: alles wat los en vast zit

  • Inspecties en keuringen
  • Advies over leveranciers, materiaalkeuze, specificaties
  • Artikelenmanagement en ingangscontrole magazijnen

Lees meer over Techniek & Engineering op:

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons