Staf

De productie-units van Tata Steel richten zich volledig op het maken van hoogwaardig staal voor onze klanten. Die focus is mogelijk dankzij de staf- en serviceafdelingen, die de zorg op zich nemen voor Human Resources, Finance, Procurement, Site Facilities, Health & Safety en Communications.

Als expert adviseren en service verlenen

Werk je op een stafafdeling, dan moet je kunnen inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften. Wat vandaag nog goed genoeg is, moet morgen anders om onze marktpositie te versterken. Om voor elkaar te krijgen wat geregeld moet worden kun je communiceren op elk niveau binnen de organisatie.

Finance
Bij Finance houd je je bezig met uiteenlopende financiële zaken zoals management, financiële en commerciële accountancy, werkzaamheden voor het groepskantoor en interne controles. Multidisciplinaire teams analyseren de kostprijs en de administratie van de productie, maar kijken ook naar de haalbaarheid van een mogelijke joint venture, fusie of overname.

Procurement
De uitdaging voor Procurement is om ervoor te zorgen dat de onderneming waar voor z'n geld krijgt en dat leveringen worden zeker gesteld. Om in de behoeften van het bedrijf te kunnen voorzien is een centraal inkoopteam verantwoordelijk voor grondstoffen en transport. Inkoopleiders zijn verantwoordelijk voor bulkgoederen zoals vuurvaste materialen, legeringen en centrale diensten, terwijl lokale teams de bedrijfsprocessen waar ook ter wereld ondersteunen.

Human Resources
Om in een veeleisende omgeving succesvol te zijn, zorgt HR ervoor dat de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden op de juiste plekken werken. En dat we voldoen aan alle wettelijke regels op het gebied van personeelszaken, veiligheid, gezondheid en sociale verplichtingen. Je hebt een operationele of strategische rol of je bent expert. Wat je ook doet en of je nu op Europees of lokaal niveau actief bent, je werkt altijd mee aan goede HR-oplossingen voor medewerkers en managers.

Communications
Communications zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de juiste mensen terechtkomt. Van lokale donaties en evenementen tot drukwerk en social media: we zetten alle hulpmiddelen in om onze merkbekendheid te vergroten en om in de maatschappij onze positie als gewaardeerd werkgever te behouden. We zoeken mensen met uitstekende communicatieve vaardigheden, die scherpzinnigheid en objectiviteit kunnen koppelen aan de gave om ook onder druk goed werk te leveren.

Meer informatie?

Loes van Rijn
Recruiter
T: 0251-493309

Medewerkers over Tata Steel

Gabriel: "Problemen sneller, gericht en samen oplossen"

Read more >