Information Management

Information Management (IM) werkt zowel centraal als decentraal bij de verschillende fabrieken en afdelingen. IM vertegenwoordigt de belangen van de productie-units en service units, stelt specificaties en eisen op. En geeft richting aan het informatiemanagement.

Informatietechnologie staat in dienst van de verbetering van bedrijfsfuncties en productiviteit van medewerkers. Informatiemanagement geeft hierbij richting aan het beleid en de implementatie daarvan in de organisatie. Tot het takenpakket hoort onder meer de totstandkoming van ICT-standaards en -richtlijnen en het opstellen van het ICT-programma (de projecten die de komende jaren uitgevoerd gaan worden). Dit onderdeel is er ook voor verantwoordelijk dat Tata Steel over de juiste systemen en informatie kan beschikken.

Informatiemanagers

Iedere productie-unit en service unit heeft een informatiemanager die in zijn unit verantwoordelijk is voor bovenstaande zaken. Daarnaast zijn er ook centrale informatiemanagers, die verantwoordelijk zijn voor het geheel.

Projectleiders en business consultants

Projectleiders en business consultants geven leiding aan projecten en studies voor nieuwe informatiesystemen op uiteenlopende gebieden. Ze leveren een inhoudelijke bijdrage aan beleidsvoorstellen over de inzet van informatietechnologie.

Functioneel gebiedsdeskundigen / functioneel beheerders

Functioneel beheerders en functioneel gebiedsdeskundigen hebben diepgaande kennis van processen en werkwijzen op gebied van Sales, Logistiek / Supply Chain, Maintenance en Finance. Zij maken het functioneel ontwerp en bewaken het juist functioneren en de samenhang. Naast de bedrijfsgerichte gebieden vallen hier ook de meer algemene gebieden onder, zoals het beheren van intranetsites en het opzetten van rapporteringen.

Jouw uitdaging bij IM?

Werken in de verschillende disciplines bij Information Management vereist veel ICT-kennis, maar dan meer gericht op de toepassing van ICT dan op de technische kant ervan. De combinatie met bedrijfskunde is dan ook ideaal.

Bij voorkeur zoeken we hbo'ers en academici die al flink wat bedrijfservaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld in Finance en Logistiek / Supply Chain. Maar ook ervaren ICT-ers die affiniteit hebben met de 'toegepaste ICT' kunnen een relevante bijdrage leveren aan onze doelstellingen. Zoals SAP-deskundigen of specialisten die ervaring hebben opgedaan in een ICT-afdeling.

Meer informatie?

Jerrol Spier
Recruiter
T: +31 (0) 251 494685

Medewerkers over Tata Steel

Joris: "Je krijgt al heel snel het idee dat er naar jou gekeken wordt voor oplossingen"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons