Process Control

In Process Control draag je de verantwoordelijkheid voor het juist functioneren en het continu beschikbaar zijn van de fabriekssystemen.

De fabriekssystemen zorgen ervoor dat de continue productie van hoogwaardig staal soepel verloopt. Als specialist zorg je ervoor dat Manufacturing haar taken kan uitvoeren en productietargets kan halen. Je hebt dus een zware verantwoordelijkheid. Want het goed draaien van onze complexe fabrieksinstallaties is mede van jou afhankelijk.

We zoeken voor Process Control alleen academici en hbo'ers, bij voorkeur met ervaring op dit terrein en een technische achtergrond. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, je capaciteiten en je eigen voorkeur kun je starten als projectleider of business consultant.

Je kunt ook kiezen voor een baan als gebiedsdeskundige, maar dat vereist vanwege onze unieke processen wel een lange inwerktijd. We investeren veel in je en verwachten dan ook dat je zo'n functie voor langere tijd zult uitoefenen. Je kunt doorgroeien naar de functie van informatiemanager of naar een meer technische functie binnen Group Information Services.

Meer informatie?

Jerrol Spier
Recruiter
T: +31 (0) 251 494685

Medewerkers over Tata Steel

Ruben: "Ik kan nog steeds met open mond naar de afmetingen van productiekranen, staalpannen en gietmachines kijken"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons