SAP CoE

Het SAP Center of Excellence is het één na grootste SAP CoE van Europa! Met ruim 150 collega’s, 24 modules en de meest innovatieve SAP-omgeving, is het SAP CoE in staat om alle facetten van ERP optimaal te bedienen. Er zijn bij Tata Steel in Europa bijna 14.000 SAP-gebruikers.

Tata Steel staat nooit stil. Geen dag. Geen nacht. En alle processen hebben met elkaar te maken. Van research en productie tot logistiek en administratie. Bijna alle bedrijfsprocessen in IJmuiden zijn geautomatiseerd en mede daardoor is de productie van staal hier van wereldniveau. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Daarom blijft het SAP Competence Center als belangrijk onderdeel van Group Information Services zich continu ontwikkelen.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan SAP technologieën. Denk hierbij aan R/3, BW, XI/PI en ABAP, met de nodige additionele pakketten zoals Environmental Health & Safety en Real Estate, Mobile Assett Management, NPDI en MAM. Binnenkort wordt dit uitgebreid met Portal en Java, zodat medewerkers bijvoorbeeld via een web interface kunnen inloggen op een persoonlijke site.

Meer informatie?

Jerrol Spier
Recruiter
T: +31 (0) 251 494685

Medewerkers over Tata Steel

Alexander: "Eigen initiatief wordt hier beloond"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons