Sales & Marketing

Veel van onze klanten hebben speciale wensen. Dat vraagt om een toegewijd team dat onze Europese mogelijkheden om bijzonder staal te leveren daarop afstemt.

Klantwensen kennen en proactief met oplossingen komen

Gepassioneerd accountmanagement is nodig om te weten wat de klant wil. Het geeft de doorslag om ons brede pakket aan producten, services en supply chain-oplossingen aan de man te brengen en onze positie in de markt te versterken. Door klanten succesvol te laten zijn in hun markt, zijn wij ook succesvol.

Bij Sales & Marketing moet je kennis hebben van onze processen en producten en van onze concurrenten. Je bent op de hoogte van economische ontwikkelingen en weet wat er in de staalwereld speelt. Het belangrijkste is echter dat je onze klanten door en door kent. Want bij alles wat wij doen staat de klant voorop. Je deelt je kennis met Logistiek & Supply Chain, Manufacturing, Engineering en Finance. Juist door nauw samen te werken, onderscheiden we ons in de markt.

Wij zoeken talenten die echt willen verkopen. Je bent commercieel sterk en betrouwbaar. Je kunt snel prioriteiten stellen, bent stressbestendig en vertaalt de problemen en wensen van klanten in heldere oplossingen.  

Meer informatie?

Loes van Rijn
Recruiter
T: 0251-493309

Medewerkers over Tata Steel

Hans: " In dit project zijn de technici uit al onze disciplines uitgedaagd."

Read more >