Onderhoud

Tata Steel moet 24 uur per dag kunnen blindvaren op alle installaties en machines. Installatiebeschikbaarheid -en dus goed onderhoud- is van essentieel belang in een markt waar naar kwaliteit en prijs wordt gekeken.

Planmatig onderhoud en het oplossen van storingen is de taak van HTD Maintenance Services, de onderhoudsafdeling van Tata Steel in IJmuiden. Hier werken 800 medewerkers in allerlei vakdisciplines, zoals meet- en regeltechniek, elektrotechniek, constructietechniek en werktuigbouwkunde. Bij onze onderhoudsafdeling werken onderhoudsmonteurs, meettechnici, storingsdienstmedewerkers en hydrauliekspecialisten. Maar ook werkvoorbereiders, maintenance engineers, managers en collega's in diverse staffuncties.

Je collega's zijn je klanten

Werk je bij onze onderhoudsafdeling, dan zijn de verschillende fabrieken op het 750 hectare grote terrein jouw collega's, maar ook je klanten. Die moet je goed kennen om ze snel het beste advies te geven over het oplossen van een storing of preventief onderhoud.

Maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat de afdeling Research een nieuwe bewerkingstechniek heeft ontwikkeld, waarvoor een machine uiteindelijk fysiek moet worden aangepast. Een mooie uitdaging om zo'n verandering ook daadwerkelijk tot stand te brengen.

Alvast een kijkje nemen op je nieuwe werkplek?

Hoe veelzijdig het werk van onze oplossingsgerichte, technisch specialisten is ontdekten de recruiters Sarah en Arjan in 6 vlogs. Bekijk de video's hier:

Onderhoud in een productieomgeving

Wil je wel het onderhoud in, maar is technologische dienstverlening niet jouw ding, dan kun je je hart ophalen bij één van onze fabrieken. Daar zijn namelijk ook onderhoudsfuncties te vinden. Het onderhoud aan installaties wordt door de fabrieken zelf aangestuurd. Je werkt dan als opdrachtgever met HTD Maintenance Services samen om de installatiebeschikbaarheid optimaal te houden.

Meer weten?

Meer weten over werken in het onderhoud? Neem contact op met Arjan Brakenhoff, via 0251 - 491123 of arjan.brakenhoff@tatasteeleurope.com.

Meer informatie?

Arjan Brakenhoff
Recruiter
T: +31 (0) 251 491123

Medewerkers over Tata Steel

Lukas: “Het is belangrijk dat iedereen elke dag weer veilig naar huis gaat”

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons