Onderhoud

Tata Steel moet 24 uur per dag kunnen blindvaren op alle installaties en machines. Installatiebeschikbaarheid -en dus goed onderhoud- is van essentieel belang in een markt waar naar kwaliteit en prijs wordt gekeken.

Planmatig onderhoud en het oplossen van storingen is de taak van HTD Maintenance Services, de onderhoudsafdeling van Tata Steel. Hier werken 800 medewerkers in allerlei vakdisciplines, zoals meet- en regeltechniek, elektrotechniek, constructietechniek en werktuigbouwkunde. Bij HTD Maintenance Services werken onderhoudsmonteurs, meettechnici, storingsdienstmedewerkers en hydrauliek specialisten. Maar ook werkvoorbereiders, maintenance engineers, managers en mensen in allerlei staffuncties.

Werken bij de HTD: Je collega's zijn je klanten

Werk je bij de HTD dan zijn de verschillende fabrieken op het terrein in IJmuiden jouw collega's, maar ook je klanten. Die moet je goed kennen om ze snel het beste advies te geven over het oplossen van een storing of preventief onderhoud. 
Het kan ook voorkomen, dat de afdeling Research een nieuwe bewerkingstechniek heeft ontwikkeld, waarvoor een machine uiteindelijk fysiek moet worden aangepast. Een mooie uitdaging om zo'n verandering ook daadwerkelijk tot stand te brengen.

Werken in de fabriek: onderhoud in een productieomgeving

Wil je wel het onderhoud in, maar is technologische dienstverlening niet jouw ding, dan kun je je hart ophalen bij één van onze fabrieken. Daar zijn namelijk ook onderhoudsfuncties te vinden. Het onderhoud aan installaties wordt door de fabrieken zelf aangestuurd. Je werkt dan als opdrachtgever met HTD samen om de installatiebeschikbaarheid optimaal te houden.

Kijkje op je nieuwe werkplek?

Hoe veelzijdig het werk van onze oplossingsgerichte, technisch specialisten is ontdekt recruiter Sarah in 5 video's. Bekijk de vlogs hier:

Meer informatie?

Arjan Brakenhoff
Recruiter
T: +31 (0) 251 491123

Medewerkers over Tata Steel

Pien: "Dit bedrijf ademt logistiek, je verveelt je hier geen dag!"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons