Onderhoud

Tata Steel moet 24 uur per dag kunnen blindvaren op alle installaties en machines. Installatiebeschikbaarheid -en dus goed onderhoud- is van essentieel belang in een markt waar naar kwaliteit en prijs wordt gekeken.

Planmatig onderhoud en het oplossen van storingen is de taak van HTD Maintenance Services, de onderhoudsafdeling van Tata Steel. Hier werken 800 medewerkers in allerlei vakdisciplines, zoals meet- en regeltechniek, elektrotechniek, constructietechniek en werktuigbouwkunde. Bij HTD Maintenance Services werken onderhoudsmonteurs, meettechnici, storingsdienstmedewerkers en hydrauliek specialisten. Maar ook werkvoorbereiders, maintenance engineers, managers en mensen in allerlei staffuncties.

Werk je bij HTD...

...dan zijn de verschillende productie-units op het bedrijfsterrein van Tata Steel in IJmuiden jouw klanten. Die moet je goed kennen om ze snel het beste advies te geven over het oplossen van een storing of preventief onderhoud. 
Het kan ook voorkomen, dat de afdeling Research een nieuwe bewerkingstechniek heeft ontwikkeld, waarvoor een machine uiteindelijk fysiek moet worden aangepast. Een mooie uitdaging om zo'n verandering ook daadwerkelijk tot stand te brengen.

Onderhoud in productie-omgeving

Wil je wel het onderhoud in, maar is technologische dienstverlening niet jouw ding, dan kun je je hart ophalen bij één van onze productie-units. Daar zijn namelijk ook onderhoudsfuncties te vinden. Het onderhoud aan installaties wordt door de productie-units zelf aangestuurd. Je werkt dan als opdrachtgever met HTD samen om de installatiebeschikbaarheid optimaal te houden.

Denktank onderhoud

Installatie Management & Services heeft veel strategische kennis in huis over het inrichten van installatieonderhoud. Die dragen ze op hun beurt ook weer uit. Via platforms worden de nieuwste ontwikkelingen besproken met iedereen die binnen de fabrieken verantwoordelijk is voor het onderhoud. Voor informatie over onderhoud als onderdeel van ons installatiemanagement klik je hier.

Meer informatie?

Sarah Koelman
Recruiter
T: +31 (0) 251 490981

Medewerkers over Tata Steel

Jeroen: "In de toekomst verandert de input van Tata Steel drastisch. Minder nieuw en meer gerecycled staal"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons