Hydrauliek

Tata Steel kan niet functioneren zonder hydraulische systemen, want denk je eens in: een bedrijfsterrein van 750 hectare met veertien fabrieken, op- en overslagsystemen en transportvoorzieningen. Overal speelt hydrauliek een rol. Als onderhoudspecialist hydrauliek bij Tata Steel krijg je daarom te maken met alle aspecten van het vak.

Aandrijvingen in reusachtige graafwielen. Walsen voor het sterkste staal. Halkranen, hoogovens, gaskleppen, robotvoertuigen, noem maar op. Bij Tata Steel in IJmuiden zijn hydraulische systemen gevarieerd en van de meest extreme klasse. Uitvoerend onderhoud is de kern van je werk. Daarnaast krijg je nog andere verantwoordelijkheden. Zoals het opstellen en uitvoeren van inspecties en het verhelpen van storingen. Je test de systemen waar en stelt ze in bedrijf. Ook werk je mee aan beheerplannen en draag je verbeteringen aan waarmee we onze installaties nog soepeler kunnen laten draaien.

Investeren in kennis

In onze productieprocessen draait het aan de ene kant om vernieuwende producten en processen, en aan de andere kant om het optimaal benutten van productiecapaciteit. Installatiebeschikbaarheid is daarin cruciaal en dat maakt ons erg afhankelijk van betrouwbare hydraulische systemen. Het is dan ook geen wonder dat het kennisniveau hier erg hoog is. Tata Steel wil bijdragen aan die leerweg. Als specialist krijg je daarom alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Veligheid komt eerst

Bij Tata Steel zijn mensen belangrijker dan machines. Dus gaat veiligheid vóór alles. En daarin gaan we ver. Zelfs zó ver dat we iets alleen doen als we weten dat het absoluut veilig gebeurt. Iedereen bij Tata Steel is daarvan doordrongen: we spreken elkaar aan op veilig gedrag en hanteren de meest uitgebreide veiligheidsvoorschriften die je maar kunt bedenken.

Meer informatie?

Arjan Brakenhoff
Recruiter
T: +31 (0) 251 491123

Medewerkers over Tata Steel

Paul: "Het mooie is dat bij alles wat ik leer het werk ook weer afwisselender en leuker wordt"

Read more >

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons