Research & Development

Bij Tata Steel combineren wij innovatie van topklasse met de nieuwste technologie om met staal nieuwe oplossingen te bieden in een steeds veranderende wereld. We werken intensief samen met onze klanten. Zo zijn zij verzekerd van alle nodige ondersteuning voor het succes in hun markt.

Grenzen verleggen, nieuwe producten en toepassingen ontwikkelen

Nieuwsgierig als wij zijn, zien we geen problemen maar uitdagingen. Ons werkterrein is daarom breed. Van model- en simulatiestudies voor prototypes, tot het beoordelen van producttoepassingen op industriële schaal. Of neem toepassingsonderzoek, procesanalyses en design, allemaal aspecten die de kwaliteit en performance van onze producten verbeteren.

Wat is het effect als we titanium of vanadium aan ons staal toevoegen? Kunnen we staal maken voor aerospacetoepassingen? Bij R&D zoeken we voortdurend naar mogelijkheden die marktverwachtingen overtreffen.

In dit vakgebied werk je samen met 750 researchers in Groot-Brittannië, Nederland en India. Je zoekt samen met collega's naar oplossingen en werkt daarbij samen met universiteiten, researchinstituten van over de hele wereld. Maar ook met klanten die actief zijn in de automobielindustrie, de bouw, de transportsector en de verpakkingsindustrie.

Wij zoeken talenten met passie voor techniek, met een innovatieve instelling en analytisch denkvermogen. Jij hebt het in je om complexe problemen te vertalen naar heldere oplossingen.

Meer informatie?

Edwin Reij
Recruiter
T: +31 (0) 251 498912

Medewerkers over Tata Steel

Arno: "Een multidisciplinair project waar het complete team met trots op terug kan kijken"

Read more >