Afstuderen

Wil je bij Tata Steel afstuderen, dan vragen wij je om eerst alvast na te denken over je afstudeeropdracht.

In goed overleg formuleren we je afstudeeropdracht zo, dat deze aansluit op jouw wensen en past bij onze praktijk. Ook als je afstudeert, krijg je alle ruimte om zelfstandig aan je opdracht te werken.

Snel wegwijs

Tijdens je stage krijg je een begeleider toegewezen die je onder zijn/haar hoede neemt. Hij/zij maakt je wegwijs in de organisatie. En daagt je uit om alles uit je tijd bij Tata Steel en uit jezelf te halen. Je komt terecht in een prettige werksfeer waarin je veel van je collega's zult opsteken.

Wat je mag verwachten

Tata Steel is een groot concern met professionele regelingen. Afhankelijk van je woonplaats kun je gebruik maken van bedrijfsvervoer en is een tegemoetkoming in de verblijfkosten mogelijk. Ook krijg je na een aantal weken een bijeenkomst met interessante presentaties over de staalproductie, producten, klanten en nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier krijg je een beter beeld van het staalbedrijf in IJmuiden. Als stagiair krijg je verder een vergoeding, die vergelijkbaar is met die van andere grote ondernemingen.

Carrièrekansen

Behalve dat je begeleider klaar staat voor al je vragen, heb je tijdens je afstuderen ook contact met mensen van de afdeling Recruitment. We willen graag weten hoe je het er vanaf brengt en of je vragen hebt. Ook houdt iemand van Recruitment aan het einde van de periode een afsluitend gesprek met je. Dan heb je voor jezelf een goed beeld kunnen vormen van jouw periode bij Tata Steel. Hèt moment om elkaar over en weer te vertellen hoe het is bevallen. Uiteraard zal daarbij ook gesproken worden over eventuele loopbaanmogelijkheden binnen ons concern.

Klik hier voor een overzicht van stageplaatsen en afstudeeropdrachten.

Meer informatie?

Jessie Koopman
Corporate Campus Recruiter
T: (0)251 49 82 59