Projecten binnen het Traineeship

Weet jij het potentieel voor onze klanten in de internationale staalmarkt maximaal te ontwikkelen?

Ons business traineeship is een tweejarig programma waarbij je de kans hebt om drie a vier projecten te doen. Deze projecten kunnen zijn binnen de afdelingen Sales & Marketing, Supply Chain Management, Group Information Services en Procurement.

Het bijzondere aan het business traineeship is dat je op verschillende afdelingen komt te werken en dat je direct voor de volle 100% meedraait binnen het bedrijf. Dit betekent ook dat je vanaf dag één de verantwoordelijkheid krijgt over je eigen projecten. Als trainee krijg je naast begeleiding vanuit het lijnmanagement ook een mentor toegewezen vanuit het senior management. Onze trainees zien wij als dé sterren van de toekomst en daar hebben wij de volle aandacht voor; nu en op de lange termijn.

Je volgt samen met de andere trainees zowel de vakinhoudelijke als de persoonlijke trainingen. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor jouw specifieke kwaliteiten en ontwikkelpunten zodat je na twee jaar kunt doorgroeien naar een functie die het beste bij jou past en waarin je verder kunt excelleren.

Als trainee kom je binnen alle lagen van het bedrijf; van de werkvloer tot en met de directie.
Via de onderstaande links lees je meer over de inhoud van de afdelingen en de projecten die je bij deze afdelingen kunt verwachten.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons