Projecten binnen het Traineeship

Weet jij het potentieel voor onze klanten in de internationale staalmarkt maximaal te ontwikkelen?

Binnen je business traineeship ga je in 2 jaar 3 tot 4 projecten doen, binnen de afdelingen Supply Chain Management, Sales & Marketing, Procurement en ICT. Als trainee kom je binnen alle lagen van het bedrijf; van de werkvloer tot en met de directie.

Supply Chain

Supply Chain coördineert Europa-breed alles wat nodig is voor een tijdige levering. Een hoge klanttevredenheid is belangrijk om onze positie in de markt verder te verbeteren. Ook is Supply Chain verantwoordelijk voor een efficiënte logistiek. Van transport van grondstoffen tot en met de levering van onze eindproducten. Je vindt bij ons een breed werkterrein. Van productieplanning tot warehouse management en van distributie tot contractmanagement. Jouw kennis en inzet maken het mogelijk dat wij onze producten op de best denkbare manier kunnen afleveren. Samenwerken met collega's van Manufacturing en Sales & Marketing is essentieel. Je kunt goed met anderen omgaan en uitstekend communiceren. Wij zoeken mensen die bovendien goed kunnen plannen en in staat zijn logistieke problemen op te lossen.

Sales & Marketing

Veel van onze klanten hebben speciale wensen. Dat vraagt om een toegewijd team dat onze Europese mogelijkheden om bijzonder staal te leveren daarop afstemt. Gepassioneerd accountmanagement is nodig om te weten wat de klant wil. Het geeft de doorslag om ons brede pakket aan producten, services en supply chain-oplossingen aan de man te brengen en onze positie in de markt te versterken. Door klanten succesvol te laten zijn in hun markt, zijn wij ook succesvol.

Bij Sales & Marketing moet je kennis hebben van onze processen en producten en van onze concurrenten. Je bent op de hoogte van economische ontwikkelingen en weet wat er in de staalwereld speelt. Het belangrijkste is echter dat je onze klanten door en door kent. Want bij alles wat wij doen staat de klant voorop. Je deelt je kennis met Logistiek & Supply Chain, Manufacturing, Engineering en Finance. Juist door nauw samen te werken, onderscheiden we ons in de markt.

Procurement

De uitdaging voor Procurement is om ervoor te zorgen dat de onderneming waar voor z'n geld krijgt en dat leveringen worden zeker gesteld. Om in de behoeften van het bedrijf te kunnen voorzien is een centraal inkoopteam verantwoordelijk voor grondstoffen en transport. Inkoopleiders zijn verantwoordelijk voor bulkgoederen zoals vuurvaste materialen, legeringen en centrale diensten, terwijl lokale teams de bedrijfsprocessen waar ook ter wereld ondersteunen.

ICT

Group Information Services is het ICT onderdeel van Tata Steel in Europa. Met ruim 700 medewerkers bedienen wij vanuit 6 locaties in Nederland en Engeland de gehele Tata Steel organisatie. ICT bij Tata Steel staat op hoog niveau. Want hoe verschillend de bedrijfsprocessen van Tata Steel zijn, zo strak zijn ze op elkaar afgestemd. Dat kan alleen goed gaan als de informatie- en communicatietechnologie feilloos is geregeld.

Van de fabrieken (Process Control), via één van de grootste ERP-systemen van Europa (SAP Competence Center) tot aan de levering van onze IT processen (Service Delivery); de uitdaging is om alle processen zo af te stemmen dat wij het beste staal maken waarmee onze klanten succes kunnen boeken.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons