Group Information Services

Group Information Services is het ICT onderdeel van Tata Steel in Europa. Met ruim 700 medewerkers bedienen wij vanuit 6 locaties in Nederland en Engeland de gehele Tata Steel organisatie.

ICT bij Tata Steel staat op hoog niveau. Want hoe verschillend de bedrijfsprocessen van Tata Steel zijn, zo strak zijn ze op elkaar afgestemd. Dat kan alleen goed gaan als de informatie- en communicatietechnologie feilloos is geregeld.

Van de fabrieken (Process Control), via één van de grootste ERP-systemen van Europa (SAP Competence Center) tot aan de levering van onze IT processen (Service Delivery); de uitdaging is om alle processen zo af te stemmen dat wij het beste staal maken waarmee onze klanten succes kunnen boeken.

Projecten binnen Group Information Services
- 12 maanden per project.

Optimize the Application Development and Support processes
In dit project zul je een framework ontwikkelen die een basis zal leggen voor de documentatie van het IT landschap. Van de business processen tot aan de IT oplossing. Je werkt samen met verschillende teams en helpt de organisatie met de nieuwe manier van werken.

Optimize the Infrastructure and workplace
Als trainee bij GIS zul je een basis creëren voor verbeter projecten. Bovendien zul je de verbeterprojecten implementeren en doorvoeren binnen Tata Steel Europa.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons