Procurement

De uitdaging voor Procurement is om ervoor te zorgen dat de onderneming waar voor z'n geld krijgt en dat leveringen worden zeker gesteld.

Om in de behoeften van het bedrijf te kunnen voorzien is een centraal inkoopteam verantwoordelijk voor grondstoffen en transport. Inkoopleiders zijn verantwoordelijk voor bulkgoederen zoals vuurvaste materialen, legeringen en centrale diensten, terwijl lokale teams de bedrijfsprocessen waar ook ter wereld ondersteunen.

Projecten binnen Procurement
- 6 maanden per project.

Procurement Excellence
Vanuit dit team worden de verschillende procurement teams getraint, voorzien van analyses en KPI's. Jij zal de teams ondersteunenen en op deze manier de procurement processen van Tata Steel leren kennen.

Procurement Operations
In dit project zul je een van de Inkoop Team Leaders ondersteunen, in een regionaal team in Europa. Je werkt in dit project nauw samen met de eindgebruikers en zal daardoor veel leren van de trajecten en de benodigdheden.

Category Management
Je zult in dit project onderdeel uitmaken van een van de Category Teams. De Category Management teams maken allemaal gebruik van een sourcing proces bestaande uit zeven stappen. De laatste stap is een meerjaren contract met internationale leveranciers.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons