Sales & Marketing

Veel van onze klanten hebben speciale wensen. Dat vraagt om een toegewijd team dat onze Europese mogelijkheden om bijzonder staal te leveren daarop afstemt.

Gepassioneerd accountmanagement is nodig om te weten wat de klant wil. Het geeft de doorslag om ons brede pakket aan producten, services en supply chain-oplossingen aan de man te brengen en onze positie in de markt te versterken. Door klanten succesvol te laten zijn in hun markt, zijn wij ook succesvol.

Bij Sales & Marketing moet je kennis hebben van onze processen en producten en van onze concurrenten. Je bent op de hoogte van economische ontwikkelingen en weet wat er in de staalwereld speelt. Het belangrijkste is echter dat je onze klanten door en door kent. Want bij alles wat wij doen staat de klant voorop. Je deelt je kennis met Logistiek & Supply Chain, Manufacturing, Engineering en Finance. Juist door nauw samen te werken, onderscheiden we ons in de markt.

Projecten binnen Sales & Marketing
- 6 maanden per project.

Project Management
Als je het traineeship start bij Sales & Marketing, begin je bij het Project Office. Dit is een groeiende afdeling waarbij je verantwoordelijk wordt voor diverse projecten. Op deze manier leer je de belangrijke elementen van projectmanagement.

Account management
In dit project zul je key account manager van een strategische klant ondersteunen bij één van onze strategische klanten. Je werkt in dit project samen met marketing, supply chain, sales en techniek.

Market Analysis
Je werkt samen met een ervaren marketing manager en zijn/haar team, en helpt met het maken van veschillende specifieke marktanalyses.

Customer Services
Met klanten over de hele wereld heeft de customer service een flinke uitdaging. In de laatste jaren zijn daar veel verbeterprojecten geïmplementeerd. Bij deze opdracht ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere verbeterprojecten.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons