Supply Chain Management

Supply Chain coördineert Europa-breed alles wat nodig is voor een tijdige levering. Een hoge klanttevredenheid is belangrijk om onze positie in de markt verder te verbeteren.

Supply Chain is verantwoordelijk voor een efficiënte logistiek. Van transport van grondstoffen tot en met de levering van onze eindproducten. Je vindt bij ons een breed werkterrein. Van productieplanning tot warehouse management en van distributie tot contractmanagement.

Jouw kennis en inzet maken het mogelijk dat wij onze producten op de best denkbare manier kunnen afleveren. Samenwerken met collega's van Manufacturing en Sales & Marketing is essentieel. Je kunt goed met anderen omgaan en uitstekend communiceren. Wij zoeken mensen die bovendien goed kunnen plannen en in staat zijn logistieke problemen op te lossen.

Projecten binnen Supply Chain Management:
- 6 maanden per project.

Project Management Office
Als je het traineeship start bij Supply Chain Management, begin je bij de Supply Chain Excellence afdeling waar je aan strategische vraagstukken zult werken. Binnen deze afdeling werk je bij het Project Management Office waarbij je te maken krijgt met projecten die impact hebben op heel Tata Steel. De ervaring die je bij deze afdeling op doet, waarbij je vorm geeft aan projecten en projecten aflevert geeft je de juiste project management ervaring en veel inzicht in Supply Chain Management onderwerpen.

Do More With Less Programme
In dit project werk je aan het "do more with less" programma waar je de klantgerichtheid verbeterd, waarbij er zo goed en efficiënt mogelijk gebruik wordt gemaakt van de middelen.

Supply Chain Operating Model
Het supply chain operating model is een model die omschrijft hoe de supply chain werkt. Om dit programma effectief in te zetten, moet de geïnformeerd en getraind worden. De trainee van Supply Chain krijgt een actieve rol bij dit proces.

Logistics Optimisation
Tata Steel spendeert ruim 500 miljoen aan het verplaatsen van producten tussen fabrieken en klanten. Als trainee bij dit project zul je dit proces optimaliseren.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons