Sollicitatieprocedure

Als jij jouw kennis effectief weet door te vertalen naar de praktijk in de verschillende afdelingen binnen de technische maakindustrie, dan ben jij de top academicus waar wij naar op zoek zijn!

Als je bij ons solliciteert, dan weet je binnen één week of je profiel voldoet aan het profiel voor ons Business Traineeship. Hebben wij een match, dan nodigen wij jou direct uit voor het maken van een online assessment. Als de uitslag van het assement in lijn ligt met de criteria van het Traineeship, dan word je uitgenodigd voor een selectiedag. De selectiedag bestaat uit een algemeen deel, een rondleiding en individuele interviews met recruitment en één van onze huidige Business Trainees. Zo krijg jij zelf ook een goed beeld van je toekomstige werkterrein en de inhoud van het Traineeship.

Als we overtuigd zijn van jouw talent dan ga je door naar de volgende ronde: een gesprek met de leidinggevende van jouw toekomstige afdeling.

Zijn alle gesprekken positief? Dan volgt een eindgesprek met één van onze directieleden. Het directielid bepaalt of je een ‘go' of een ‘no go' krijgt om te starten in het Traineeship. Bij een ‘go' volgt er nog een gesprek over onze arbeidsvoorwaarden en dan weten we of jij als één van onze nieuwe Improvement Consultants meedoet in ons Internationale Business Traineeship.

Meer informatie?

Lisanne Gerretse
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons