Young Professional netwerk

Voor onze young professionals hebben we een netwerk opgericht, genaamd "the Magnet". Binnen dit netwerk leer je op een leuke en educatieve manier andere young professionals binnen Tata Steel kennen.

The Magnet is het netwerk voor onze young professionals, een netwerk om je ervaringen te delen en snel andere young professionals te leren kennen die je niet direct in jouw dagelijks werk tegenkomt. Zinvol, leerzaam en vooral ook leuk! The Magnet IJmuiden is tevens aangesloten bij the Magnet Europe en ICA (InterCompany Association) waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd mét en bij andere bedrijven. 

Evenementen die zoal georganiseerd worden zijn lunch lectures, company visits, sport evenementen en sociale evenementen. Met als jaarlijkse hoogtepunten het symposium en de buitenlandreis. 

Denk jij er over na om bij Tata Steel te solliciteren en wil je meer weten over dit netwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen met campus recruitment (campusrecruitment@tatasteel.com) om eens deel te nemen aan een van de events van the Magnet. Op die manier kun jij in een informele omgeving kennismaken met de young professionals van Tata Steel om zodoende een nieuwe indruk van ons bedrijf te krijgen.

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2017

Volg ons