Ivar van der Werf

Ivar: "Ik mag het managementteam advies geven en dus echt op hoog niveau meedenken!"

  • Ivar van der Werf
  • Maintenance Trainee
  • In dienst bij Tata Steel sinds september 2018
  • Studie: Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen

“Ik ben nu maintenance trainee, maar ben bij Tata Steel begonnen als stagiair bij de Koudbandwalserij. Mijn stageopdracht destijds heb ik samen met mijn manager concreet gemaakt, leuk dat je als student mag meedenken over de inhoud van je stage!

Na mijn afstudeerstage ben ik met een van de recruiters het gesprek aangegaan over mijn toekomstplannen, toen kwam het maintenance traineeship ter sprake. Ik ben toen eerst naar een inhousedag geweest, om Tata Steel nóg beter te leren kennen. Daarna wist ik zeker dat ik hier wilde starten!"

Op hoog niveau meepraten

"Het leukste aan mijn baan als maintenance trainee? Ik mag het managementteam advies geven over wat er op de werkvloer moet gebeuren, ik mag dus echt op hoog niveau meedenken! Daarnaast word je als trainee direct gezien als volwaardige collega, waardoor je meteen flinke stappen in je ontwikkeling kunt maken. In mijn projecten kom ik met zoveel verschillende mensen in aanraking en iedereen heeft zijn of haar eigen belangen en eigen kennis, het is dan aan mij om daar structuur in te brengen. Dat is soms nog wel eens een uitdaging!"

Mensen écht goed leren kennen

"Omdat ik maintenance trainee ben volg ik het Young Professional programma. De trainingen en workshops binnen dit programma zorgen ervoor dat je je op persoonlijk vlak leert openstellen in een groep. Je leert op die manier mensen echt goed kennen, en niet alleen vanuit een zakelijk oogpunt. Hoe meer mensen je leert kennen, hoe inzichtelijker het bedrijf wordt. Zo heb ik geleerd dat mensen niet alleen bestaan uit prestaties, maar dat er ook gevoel bij komt kijken.

Een mooie combinatie dus: het traineeship en het Young Professional programma, waardoor ik me zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak razendsnel ontwikkel.”

Meer informatie?

Faye Teeling
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 498377

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons