Stage & Afstuderen

Jouw (afstudeer)stage staat bij ons altijd in het teken van je opleiding. Dat betekent dat je in de stageperiode veel kennis en ervaring opdoet.

Zo vult de praktijk de theorie van je studie mooi aan. Dat blijkt ook uit de inhoudelijk uitdagende opdrachten die je bij Tata Steel mag verwachten en de ruimte en informatie die je krijgt om deze met succes uit te voeren.

Snel wegwijs

Tijdens je stage krijg je een begeleider toegewezen die je onder zijn/haar hoede neemt. Hij/zij maakt je wegwijs in de organisatie. En daagt je uit om alles uit je tijd bij Tata Steel en uit jezelf te halen. Je komt terecht in een prettige werksfeer waarin je veel van je collega's zult opsteken.

Wat je mag verwachten

Tata Steel is een groot bedrijf met professionele regelingen. Afhankelijk van je woonplaats kun je gebruik maken van bedrijfsvervoer en is een tegemoetkoming in de verblijfkosten mogelijk. Ook krijg je na een aantal weken een bijeenkomst met interessante presentaties over de staalproductie, producten, klanten en nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier krijg je een beter beeld van ons staalbedrijf in IJmuiden. Als stagiair krijg je verder een vergoeding, die vergelijkbaar is met die van andere grote ondernemingen.

Afstuderen

Wil je bij Tata Steel afstuderen, dan vragen wij je om eerst alvast na te denken over je afstudeeropdracht. In overleg formuleren we je afstudeeropdracht zo, dat deze aansluit op jouw wensen en past bij onze praktijk. Ook als je afstudeert, krijg je alle ruimte om zelfstandig aan je opdracht te werken.

Carrièrekansen

Behalve dat je begeleider klaar staat voor al je vragen, heb je tijdens je (afstudeer)stage ook contact met mensen van de afdeling Recruitment. We willen graag weten hoe je het er vanaf brengt en of je vragen hebt. Ook houdt iemand van Recruitment aan het einde van de periode een afsluitend gesprek met je. Dan heb je voor jezelf een goed beeld kunnen vormen van jouw periode bij Tata Steel. Hèt moment om elkaar over en weer te vertellen hoe het is bevallen. Uiteraard zal daarbij ook gesproken worden over eventuele loopbaanmogelijkheden binnen ons concern.

Aanmelden 

Klik hier voor een overzicht van stageplaatsen en afstudeeropdrachten.

Meer informatie?

Jessie Koopman
Corporate Campus Recruiter
T: (0)251 49 82 59