Stage lopen

Jouw stage staat bij ons altijd in het teken van je opleiding. Dat betekent dat je in de stageperiode veel kennis en ervaring opdoet.

Zo vult de praktijk de theorie van je studie mooi aan. Dat blijkt ook uit de inhoudelijk uitdagende opdrachten die je bij Tata Steel mag verwachten en de ruimte en informatie die je krijgt om deze met succes uit te voeren.

Snel wegwijs

Tijdens je stage krijg je een begeleider toegewezen die je onder zijn/haar hoede neemt. Hij/zij maakt je wegwijs in de organisatie. En daagt je uit om alles uit je tijd bij Tata Steel en uit jezelf te halen. Je komt terecht in een prettige werksfeer waarin je veel van je collega's zult opsteken.

Wat je mag verwachten

Tata Steel is een groot bedrijf met professionele regelingen. Afhankelijk van je woonplaats kun je gebruik maken van bedrijfsvervoer en is een tegemoetkoming in de verblijfkosten mogelijk. Ook krijg je na een aantal weken een bijeenkomst met interessante presentaties over de staalproductie, producten, klanten en nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier krijg je een beter beeld van ons staalbedrijf in IJmuiden. Als stagiair krijg je verder een vergoeding, die vergelijkbaar is met die van andere grote ondernemingen.

Carrièrekansen

Behalve dat je begeleider klaar staat voor al je vragen, heb je tijdens je stage ook contact met mensen van de afdeling Recruitment. We willen graag weten hoe je het er vanaf brengt en of je vragen hebt. Ook houdt iemand van Recruitment aan het einde van de periode een afsluitend gesprek met je. Dan heb je voor jezelf een goed beeld kunnen vormen van jouw periode bij Tata Steel. Hèt moment om elkaar over en weer te vertellen hoe het is bevallen. Uiteraard zal daarbij ook gesproken worden over eventuele loopbaanmogelijkheden binnen Tata Steel.

Aanmelden 

Klik hier voor een overzicht van stageplaatsen en afstudeeropdrachten.