In(terns) For Steel

In(terns) For Steel is een netwerk voor en door stagiairs en afstudeerders binnen Tata Steel in IJmuiden.

Jaarlijks vinden ongeveer 200 studenten een stage of afstudeerplek binnen Tata Steel. Alle stagiairs en afstudeerders zijn van harte welkom om zich kosteloos aan te sluiten bij In(terns) For Steel, een netwerk dat bestaat uit een gevariëerde groep studenten met verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. 

Het maximale uit je stage halen

Wat begon met gezamenlijke lunches is gegroeid tot een serieus netwerk met een aantrekkelijk activiteiten programma. Het doel is om alle stagiaires en afstudeerders met elkaar in contact te brengen en samen het maximale uit de tijd bij Tata Steel te halen. Door bijvoorbeeld workshops over leiderschap, of stress en plezier te volgen leer je niet alleen vanuit de praktijk, maar bereik je dat je door de verschillende informele contacten de organisatie veel beter leert kennen. Op deze manier kom je er bijvoorbeeld op een leuke en interessante wijze achter wat de mogelijkheden na je studie zijn.

Naast netwerk voor Young Professionals

Dit netwerk voor stagiaires en afstudeerders is heel bewust naast 'de Magneet' opgezet, een netwerk dat al langer binnen Tata Steel bestaat. We hebben gemerkt dat voor een aantal stagiairs de drempel naar het al langer bestaande netwerk voor jonge professionals soms net wat te hoog is.

Met In(terns) For Steel ben je met studenten en stagiairs onder elkaar en zie je juist dat de samenwerking met de Magneet actief wordt opgezocht. In(terns) For Steel is wellicht iets toegankelijker, maar wel degelijk heel serieus. Alle stagiairs kunnen zich aansluiten en zo meedoen aan de lunches, borrels, workshops en rondleidingen.

Deel of mail

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons