Studentenwerk

Op zoek naar studentenwerk? Wij gaan voor jou op zoek!

Wil je tijdens je studie écht impact maken en waardevolle ervaring opdoen in jouw studierichting? Dan is een studentenbaan bij Tata Steel dé kans die je niet mag missen.

Wij bieden jou de unieke kans om betrokken te zijn bij projecten die de toekomst van de staalindustrie vormgeven. Juist door nú te kiezen voor Tata Steel sta jij voorop in onze transitie naar duurzaam staal binnen een dynamische omgeving die volop in verandering is.

Afhankelijk van jouw studieachtergrond en interesses gaan onze recruiters samen met jou op zoek naar een match op het terrein in IJmuiden. Je kan hierbij denken aan technische functies zoals engineering, onderhoud en kwaliteitscontrole maar ook legal, human resources en business. Deze functies geven jou de mogelijkheid om te werken aan echte projecten en hands-on ervaring op te doen in een productieomgeving.

Kies je voor Tata Steel, dan kies je voor groei en ontwikkeling. Ons studentenwerk biedt jou de mogelijkheid om jouw professionele vaardigheden te ontwikkelen en direct impact te maken. Met de kennis van morgen lopen we samen voorop in het produceren van duurzaam en schoon staal. Stuur een open sollicitatie naar campusrecruitment@tatasteeleurope.com en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

Meer informatie?

Jessie Koopman
Corporate Campus Recruiter
T: (0)251 49 82 59