Projecten binnen het Traineeship

Ons traineeship is een combinatie van techniek en management. De focus ligt op het realiseren van ons verbeterprogramma 'Duurzame Winst'. Tata Steel wil klanten succesvol laten zijn in hun markt. Verdere verbetering is daarom noodzakelijk op gebied van onderhoud, klantwaarde en de kostprijs van vloeibaar staal.

Het bijzondere aan het technisch traineeship is dat je vanaf dag één een concrete functie hebt, namelijk Improvement Consultant en dat je direct voor de volle 100% meedraait binnen het bedrijf. Dit betekent ook dat je vanaf dag één de verantwoordelijkheid krijgt over je eigen projecten. Als trainee krijg je naast begeleiding vanuit het lijnmanagement ook een mentor toegewezen vanuit het senior management. Onze trainees zien wij als dé sterren van de toekomst en daar hebben wij de volle aandacht voor; nu en op de lange termijn.

Je volgt samen met de andere trainees zowel de vakinhoudelijke als de persoonlijke trainingen. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor jouw specifieke kwaliteiten en ontwikkelpunten zodat je na twee jaar kunt doorgroeien naar een functie die het beste bij jou past en waarin je verder kunt excelleren.

Als trainee kom je binnen alle lagen van het bedrijf; van de werkvloer tot en met de directie.

Onze verbeterprogramma's

Met het verbeterprogramma 'Duurzame Winst' houden we ons bedrijf slagvaardig om onze klanten succesvol te laten zijn in hun markt. Er zijn vier gebieden waarop de verbeteringen betrekking hebben, als trainee kun je je traineeship starten op een van onderstaande programma’s en rouleer je gedurende je traineeship over projecten binnen deze of aanverwante programma’s: 

Meer informatie?

Judith Hamers
Talent recruiter
T: +31 (0) 251 494000

Naar tatasteel.nl - Sitemap - Disclaimer - Privacy verklaring

© Copyright Tata Steel IJmuiden - 2018

Volg ons